ارسالها: 1,064
موضوعها: 157
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
محل سکونت : تهران
دانشمندان خواص دانه کاکائو را معجزه آور تشخیص داده اند و آن را با آسپرین مقایسه می کنند. محققان دانشگاه پزشکی هاروارد کشف کردند، دانه کاکائو، مواد شیمیائی موسوم به فلاوانول دارد که باعث انبساط رگهای خونی و بهبود گردش خون می شود. آنان معتقدند، دانه کاکائو در پیشگیری از سکته مغزی و قلبی، دیابت و بیماری زوال عقل مؤثر است.
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
ارسالها: 447
موضوعها: 52
تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر های اهدا شده: 8077
تشکر های دریافت شده :5634 بار در 1545 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : منشی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : کرج
ترکیبات پلی فنیلی موجود در کاکائوی تلخ باعث بهبود روند خون رسانی بدن به ویژه بهبود خون رسانی به مغز و در نتیجه عملکرد مغز میشود به علاوه کافئین موجود در آن برای افزایش تمرکز نیز مفید است.
کاکائوی تلخ از پوست در برابر تاثیرات پیر کننده نور خورشید محافظت میکند. و خطر ابتلا به سرطان پوست را نیز کاهش میدهد.
کاکائوی تلخ در افراد مبتلا به بیماریهای کبدی مانند یک مرهم عمل میکند و مصرف آن در کنار دارو میتواند در تسریع روند درمان این بیماری موثر باشد
موارد احتیاط در مصرف کاکائوی تلخ
در افراد مبتلا به آلرژیهای غذائی، شکلاتهای تلخ بهدلیل داشتن میزان زیاد مادهٔ خشک ممکن است آلرژی آنها را تشدید کند.
همچنین این شکلاتها در افرادیکه مبتلا به عارضهٔ کهیر هستند، ممکن است موجب تشدید بیماری شود.
برای افراد مضطرب نیز توصیه میشود مصرف این شکلاتها محدود شود، زیرا شکلاتها بهدلیل داشتن کافئین زیاد، باعث افزایش اضطراب میشوند.
افرادیکه کلیهٔ سنگساز دارند و همچنین افراد مبتلا به سیروز کبدی مصرف این نوع شکلاتها به ترتیب بهدلیل داشتن اگزالات و مس زیاد توصیه نمیشود.
ارسالها: 447
موضوعها: 52
تاریخ عضویت: Apr 2011
تشکر های اهدا شده: 8077
تشکر های دریافت شده :5634 بار در 1545 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : منشی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : کرج
خواص درمانی كاكائو
از دانههای جمعآوری شده درخت كاكائو، پودر كاكائو تهیه میشود كه به عنوان ماده دارویی و غذایی، نوشیدنی، شكلات، و...، مورد استفاده قرار میگیرد.
كاكائو را بیشتر مردم تحت عنوان شكلات كاكائویی میشناسند.
كره كاكائو نیز در شیرینیپزی، پردازش توتون، صابون و فرآوردههای آرایشی استفاده میشود و گرانترین چربی جهان است.
كاكائو به عنوان دارویی انرژیبخش، شادیآفرین و تقویتكننده قلب شناخته میشود.
در بعضی از مطالعات ثابت شده است كاكائو باعث كاهش فشار خون و تنظیم كلسترول بد در خون میشود.
این گیاه به عنوان ضدعفونیكننده و انگلكش نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
از خواص دیگر كاكائو میتوان به خاصیت ادرارآوری، قاعدهآوری و سقطكنندگی آن اشاره كرد.
در بعضی از نقاط دنیا از كاكائو برای درمان طاسی، سوختگی، سرفه، خشكی لبها و چشم استفاده میكنند.
كاكائو انرژیبخش بوده و باعث از بین رفتن بیحالی، سختیهای زایمان ، حاملگی و روماتیسم میشود.
محلیها از كاكائو در درمان مارگزیدگی و جراحتها نیز بهره میبرند.
به علت وجود تانن در پوسته و ریشه كاكائو، فعالیت ضدتوموری برای این گیاه نیز پیشبینی شده است.
كاكائوی خالص و تصفیه نشده اثر آنتیاكسیدانی قوی در پیشگیری از بیماریهای قلبی و سرطان دارد، اما طی فرآیند شكلاتسازی، مقدار زیادی از مواد آنتیاكسیدانی كاكائو از بین میرود. بنابراین میتوان گفت شكلات تهیه شده از كاكائو به دلیل انجام فرآیند در كارخانه خواص مفید دانه كاكائوی خالص را ندارد.
نوشابه كاكائو
اگر پوست هسته كاكائو را دم كنید، نوشابه مطبوعی از آن به دست میآید كه بوی شكلات دارد و دارای مقدار زیادی ویتامین و برای تقویت استخوانها مفید است. مخصوصا به كسانی كه دارای نرمی استخوان (راشیتیسم) هستند، مصرف این جوشانده توصیه میشود.
كره كاكائو
دانه كاكائو دارای 50 درصد چربی است. از كاكائو در صنعت لوازم آرایش و زیبایی و همچنین عطرسازی استفاده میشود.
عوارض جانبی
مصرف ناصحیح كاكائو باعث عوارض كبدی و قلبی میشود. كسانی كه طبع گرمی دارند، باید از خوردن بیش از حد كاكائو و محصولات آن خودداری كنند. برای افراد دچار بیماری قند نیز خوردن كاكائو ممنوع است.
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ