امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص عسل و روشهاي تشخيص عسل تقلبي
#11
ماسکی برای جوانی ساخته شده از ماست و عسل


برای این ماسک تنها به یک فنجان ماست و 2و 2/1 قاشق غذاخوری عسل نیاز دارید.


ماست را با عسل مخلوط کنید تا حالتی مانند خمیر به خود بگیرد.

این ماسک خوشبو را روی پوست صورت تان بگذارید.

ده دقیقه ای صبر کنید سپس صورت تان را با آب سرد بشوئید.

عسل یک شفاف کننده طبیعی است و به پوست شما حالت لطیفی می بخشد.

ماست نیز جذب سلول های پوست شده و به آن لطافت و درخشندگی خاص هدیه می کند.




من از معبود یکتایم فقط یک چیز میخواهم
نگیرد هرگز از قلبم امید استجابت را...
 تشکر شده توسط : شهرزاد , okhtapus , ساغر , # پریسا # , chipchip , نازلی
#12
ورزشکاران یونان باستان برای تقویت و افزایش انرژی بدنشان بویژه در هنگام برگزاری مسابقات المپیک عادت به مصرف عسل داشتند. آن‌ها می‌دانستند که عسل حاوی دو قند گلوکز و فروکتوز است و ذخیره فراوانی از گلیکوژن را در کبد تولید می‌کند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، درعصر ما نیز بسیاری از متخصصان تغذیه تاکید دارند که این خوراکی طبیعی و مقوی در تقویت بدن و افزایش سطح انرژی آن نقش قابل ملاحظه‌ای دارد.

آنها می‌گویند مصرف یک قاشق عسل طبیعی و تصفیه نشده قبل از خواب می‌تواند عملکرد مغز را تقویت کند. بعلاوه عسل برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است و به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی باکتریالی، هم از داخل و هم از بیرون به بازسازی و ترمیم بافت‌های بدن کمک می‌کند و تاثیر شفابخش در بهبود زخم‌ها دارد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، سرماخوردگی‌ها بر اثر فعالیت ویروس‌ها بروز می‌کنند و عسل هم یک ماده ضد ویروسی طبیعی است. متخصصان کالج پزشکی پنسیلوانیا در یک مطالعه جدید دریافته‌اند که تاثیر یک قاشق عسل طبیعی برای مقابله با سرماخوردگی از داروهای معمول که برای درمان این بیماری تجویز می‌شوند بیشتر است.

بنابراین گزارش، عسل از باکتری‌های مفید روده حمایت می‌کند، به پروسه هضم غذا کمک می‌کند و برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر مفید است.

نتایج بررسی‌های قبلی نیز نشان داده است که مصرف دو قاشق چای‌خوری سه نوبت در روز برای درمان زخم‌های گوارشی موثر است.

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : najva , okhtapus , # پریسا # , chipchip , جلال علایی موسوی
#13
گاهي نيز عسل‌هايي را مي‌بينيم كه با اين فرآورده‌ها تركيب شده و عرضه مي‌شود، اما ژله رويال و گرده گل چگونه تهيه مي‌شود و چه خاصيتي دارد؟


ژله رويال يك ماده غليظ ليمويي يا كرم‌رنگ است كه از غدد سر زنبورهاي كارگر ترشح مي‌شود و تنها غذاي اصلي ملكه زنبورهاست.

بد نيست بدانيد زنبور كارگر و زنبور ملكه از نظر تخم اوليه هيچ تفاوتي با هم ندارند، اما به دليل آنكه ملكه به طور دائم از ژله رويال تغذيه مي‌كند، چهار تا شش سال طول عمر داشته و قدرت باروري بسيار بالايي دارد.

اين در حالي است كه زنبور كارگر تنها پنج تا شش هفته زنده است و توانايي جفت‌گيري و توليد مثل ندارد. تحقيقات نشان داده است عمر طولاني، قدرت تخم‌ريزي فوق‌العاده و جثه زيبا و بزرگ ملكه به دليل خواص مغذي ژله رويالي است كه مصرف مي‌كند.

اين ژل سرشار از املاح معدني و ويتامين‌هاي گروه B، E و هورمون‌هاي جنسي است. به همين دليل است كه مصرف آن توسط انسان با تنظيم و تعديل هورمون‌هاي جنسي موجب تحريك تمايلات و فعاليت جنسي و افزايش ضريب باروري مي‌شود و گاماگلوبين آن موجب تقويت سيستم ايمني بدن شده و براي درمان ضعف، لاغري و كم‌اشتهايي مفيد و كاهنده موثر استرس و بي‌خوابي است.

محققان معتقدند كه ژله رويال حاوي مواد پروتئيني است كه در زيبايي و جواني پوست بسيار موثر است و مي‌تواند امراض عصبي را التيام بخشد.

قابل توجه آنكه اين ژله به دليل آنزيم‌ها و هورمون‌هاي طبيعي حساس به نور و اكسيژن هوا بوده و بايد در جاي خنك و تاريك نگهداري شود.

گرده گل دانه‌هاي ريزي است كه در قسمت انتهايي پرچم گل قرار دارد و تنها عامل براي بارور كردن گياه است. زنبور عسل براي تامين نيازهاي پروتئيني و ويتاميني خود و نوزادان، آن را به صورت ساچمه روي پاهاي عقب درون كيسه‌اي مخصوص ذخيره و به درون كندو مي‌برد.

در مناطقي كه گرده گل به وفور يافت مي‌شود، پرورش‌دهندگان با نصب تله گرده‌گير جلوي راه پرواز زنبور، آن را جمع و خشك مي‌كنند.

گرده گل سرشار از اسيدهاي آمينه ضروري، ويتامين‌ها، املاح معدني و هورمون‌هاست و مي‌تواند براي كساني كه سيستم ايمني و عصبي ضعيفي دارند، مفيد باشد.

تحقيقات نشان داده است كه مصرف گرده براي سلامت پروستات موثر است. گرده به دليل روي فراواني كه دارد در درمان التهاب پروستات، نازايي و ناتواني جنسي مردان اثر قابل‌توجهي داشته، گردش خون را بهتر كرده، باعث افزايش قدرت فيزيكي و فكري بدن بخصوص در سال‌هاي پيري مي‌شود و مصرف آن براي افرادي كه از خستگي مفرط رنج مي‌برند مفيد است.

قابل توجه آنكه افرادي كه به گرده و بوي گل‌ها حساسيت دارند و دچار تنگي نفس و آسم مي‌شوند بهتر است اين فرآورده را با نظر پزشك متخصص مصرف كنند.
 تشکر شده توسط : ارزو , ثریا , najva , نازلی , okhtapus , ساغر , chipchip , الهام ج
#14
خواص جدید عسل که تاکنون آنها را نمی دانستید!

بله ، عسل خواص شگفت انگیزی دارد که یکی از آنها این است که از اضافه وزن جلوگیری می کند. به گزارش نیک صالحی، عسل جایگزین بسیار خوبی برای شکر است و سرعت سوخت و ساز بدن شما را افزایش می دهد. فقط به یاد داشته باشید همه چیز را باید به صورت متعادل مصرف کرد.


عسل برای آرامش!

چند قطره عسل در وان حمان بچکانید ، عسل با آب گرم بوی خوبی در هوا می پراکند و به شما احساس آرامش می دهد.


محافظت از میوه ها با عسل!

اگر میوه های بریده شده در یخچال دارید کمی عسل به لبه آنها بمالید تا آنها از خطر خراب شدن محافظت کنید.



خوردن عسل برای انرژی گرفتن!

آیا احساس خستگی بیش از حد می کنید؟ یک فنجان چای برای خودتان بریزید و با یک قاشق مربا خوری عسل آن را شیرین کنید و بنوشید به محض تمام شدن چایی شما احساس بهتری خواهید داشت.

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : رزمینا , okhtapus , ساغر , # پریسا # , chipchip
#15

به گزارش روزنامه دیلی میل، سرماخوردگی‌ها بر اثر فعالیت ویروس‌ها بروز می‌کنند و عسل هم یک ماده ضد ویروسی طبیعی است. متخصصان کالج پزشکی پنسیلوانیا در یک مطالعه جدید دریافته‌اند که تاثیر یک قاشق عسل طبیعی برای مقابله با سرماخوردگی از داروهای معمول که برای درمان این بیماری تجویز می‌شوند بیشتر است.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تازه متخصصین رسیدن به حرف امام رضا ع.
امام رضا ع می فرمایند:هر کس می خواهد که در سراسر زمستان دچار زکام نشود روزی سه قاشق عسل با موم بخورد.
 تشکر شده توسط : somaye_602000 , okhtapus , ساغر , # پریسا # , chipchip
#16
حتما همه این خواص مال عسل طبیعیه نه شکری .
بیشتر عسلها با شکرهایی که زنبورا به جای شهد گل می خورن درست شده .
یا این که با حرارت دادن خاصیت عسل کم میشه یا از بین میره ، ولی بعضی جاها حرارت میدن .

فقط از جاهایی که عسل طبیعی و سالم میفروشن باید بخریم.
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : رزمینا , okhtapus , shahrzad.s , # پریسا # , chipchip , الهام ج
#17
راه های تشخیص عسل طبـیعی:

1- فروشگاه های معتبر

آسان ترین روش تشخیص عسل طبـیعی، خرید از فروشگاه ها و اشخاص معتبر می باشد که شما از سابقه فعالیت آنها در زنبورداری و یا تهیه و فروش عسل مطلع هستید.

2- میزان رطوبت

برخی افراد، میزان رطوبت عسل را به وسیله برگرداندن شیشه عسل و سرعت بالا و پایین رفتن حباب داخل شیشه، و برخی به وسیله میزان کش آمدن عسل اندازه گیری می کنند، ولی باید توجه داشت که این روش ها دقیق و مطمئن نیستند.

3- میزان تخمیر شدن

تمام عسل ها حاوی مخمرهای خوراکی بی ضرر برای انسان می باشند.

باید توجه کرد که عسل در زمستان به دلیل سرمای زیر 11 درجه تخمیر نمی شود. البته نگهداری عسل در دمای 38 درجه سانتی گراد نیز می تواند از تخمیر آن جلوگیری کند، ولی در دراز مدت به کیفیت عسل صدمه می زند، زیرا حرارت بالا کیفیت عسل را از بین می برد.

عسل با رطوبت بیش از 17 درصد بیشتر در معرض تخمیر می باشد. بعد از شکرک زدن، درصد تخمیر عسل افزایش می یابد.

تخمیر شدن مختص عسل های بسته بندی شده و صاف شده نیست، بلکه اگر شرایط مناسب باشد، عسل "شان" نیز تخمیر می شود.

4- مزه کردن

عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که فقط در عسل وجود دارد و عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه می باشند. لذا افراد می توانند با مصرف زیاد و توجه دقیق به درجه خلوص عسل، حتی نوع عسل را از نظر گیاه مورد مصرف زنبور تعیین کنند، زیرا هر گیاه مزه خاصی به عسل می دهد.

باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه خالص عسل.

5- عطر و بوی طبیعی

اگر درپوش عسل مدتی بسته باشد، هنگام باز کردن درپوش حتماً بو و رایحه قوی و مطبوع عسل طبیعی را می توانید استشمام کنید.

6- سرعت حل شدن در آب

اگر عسل را داخل لیوان محتوی آب بریزید، چنانچه به صورت عمودی وارد لیوان پر از آب شده و در ته آن جمع شود و به سرعت حل نگردد، عسل مطلوبی است، ولی اگر عسل هنگام ریختن، در آب حل شود، از مطلوبیت و خلوص کمتر و رطوبت بالاتری برخوردار است.

با این وجود، هر یک از روش های فوق به تنهایی نمی تواند خالص بودن عسل را ثابت کند.
icon_biggrin
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم , موجیم که آسودگی ما عدم ماست ....
 تشکر شده توسط : ساغر , شهرزاد , رزمینا , # پریسا # , chipchip , جلال علایی موسوی
#18
Heart 
عسل بخاری است که از زمین بالا رود و در فضا پخته گردد و شبنم مانند پر مایه میشود و فرود آید و بر برگ گل و غیره نشییند و انگبین بوجود آورد

ابوعلی سینا و عسل

ابوعلی سینا

. گاهی انگبینی شود که ما آن را عسل می گوئیم چنانچه از کوهساران قصران بدست می آید و گاهی که شبنم بر درخت و سنگ نشیند گز انگبین پیدا است . اما آن قسمتی که بسیار لطیف و نادیدنی است قسمت و نصبیب زنبور است که از آن عسل می سازد . به عقیده ام هر چند زنبور این شیره را برای خوراک خود بر چینند و انبار میکند اما در ساختن عسل تاثیرات ویژه ای دارد. نوعی از عسل است که تند مزه و سمی است .

گزینش :


عسل بسیار خوب آن است که کا ملا شیرین مزه ، خوشبوی و بویش مایل به بوی تند مزه ،رنگش به سرخی بزند ،پر مایه باشد نه رقیق ، چنان بهم متصل باشد که در حال ریزش از هم نگسلد .و نسبت به فصلها عسل بهاری از تا بستانی بهتر و تا بستانی از زمستانی خوب تر است و گویند عسل تابستانی خوب نیست .

مزاج :

عسل زنبور در دوم گرم و خشک است . عسل (تبر زد ) و نیشکر در اول گرم اما خشک نیست .

خاصیت :

زداینده است ، دهانه رگها را باز کند ، رطو بتها را از بین میبرد ،رطو بتها را از ژرفای بدن بیرون می کشد ،و مانع تباهی و گندید گی گوشت باشد .

آرایش :

به تن اندازند شپش و رشک را از بین میبرد . با کوشنه مخلوط باشد و بر پوست مالند ،لکه های سیاه چهره را اگر کهنه باشد از بین می برد . عسل و نمک با هم لکه های با دمجانی رنگ ناشی از ضربت خوردن را می زداید.

قرحه :

قر حه های ژر فا را پاک می کند ، عسل را آنقدر بر آتش نهند تا غلیظ شود .زخمهای تازه را بهم آرد . عسل و شبت را بر پوست مالند(قو باء) را شفا دهد .

سر :

نمک اندرانی را با یسل مخلوط کنند و نیمه گرم در گوش چکانند چرک را از گوش میزداید و زخمهای چرکین داخل گوش را می خشکاند و حس شنوائی را نیرو دهد . یسل تند مزه و سمی را بو کنند عقل از سر می پرد تا چه رسد به خوردنش ؟

چشم :

یسل تم چشم را از بین میبرد .

نفس و سینه :

غر غره کردن با عسل و عسل به کام اندودن علاج خناق و لوزتین است .

اندامان غذا :

عسلاب اشتها را بر انگیزد و توانبخش معده است.

اندامان راننده :

عسل نیشکر ملین است و عسل (تبر زد ) ملین نیست . عسلی که کف از آن نگرفته باشند باد آور و مسهل است . اگر کف از آن بر گیرند کمتر باد آور و اسهالی است . عسل پخته شکم را روان نمی کند و شاید برای بلغم داران قبض باشد . عسل پخته بسیار تغذیه دهنده است . عسل را با آب بپزند در ریزش بول باثیرش بیشتر باشد . و ما می گوئیم :اگر عسل و آب عسل در نفوذ کردن خوراک به درون کمک کند قبض می باشد . اما اگر جنب و جوشی در شکم باشد و طعام هضم نرود و در شکم روی دهد در این صورت شکم را روان کند و درد شکم را از بین میبرد.

زهر ها :

عسل را با روغن آمیزند و بر آتش نهند تا گرم شود و به گرمی بخورند ؟ پاد زهر افیون خوردگی و نیش حشرات موذی است . لیسیدن عسل پاد زهر سگ هار و قارچ سمی است . کسی که سم خورده عسل بخورد قی می کند و اثر سم خنثی شود . بو کردن آن نوع از یسل که تند مزه و عطسه آور است یک باره عقل را از سر بدر کند و عرق سرد بر بدن نشیند و علاجش آن است که ماهی شور خورد و (ادرو مالی) بنوشد و بعد قی کند.



قوباء:
جوش هاي جلدي كه بر اثر برخي امراض عفوني و به علت اختلالات عروقي عصبي توليد مي شود. جوش هاي قوباء بر اثر فشار انگشت محو و پس از رفع فشار مجدداً هويدا مي گردند. علت پيدايش قوباء را بيشتر به علت احتقان عروق جلدي مي دانند. (فرهنگ معین)



ادرومالی یا عسل داود : روغنی است بسیار گرم.و پر مایه چون عسل . و از عسل غلیظ تر . در اصل شیرهای است که از ساقه درختی که در تد میروید بدست می آورند و از آن شیره روغن می گیرند و آن را با روغن گل آن درخت مخلوط می کنند و آن را روغن عسل هم می نا مند. (کتاب قانون)
love51زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که عمری به اجبار خواهیم خفتlove51
 تشکر شده توسط : najva , yummy , نازلی , رزمینا , chipchip
#19
به طور کلی همه عسل های خالص شکرک می زنند ولی مدت زمان لازم برای شکرک زدن عسل های مختلف با هم فرق می کند.

بنابراین اگر عسلی که خریداری کرده اید عسل طبیعی ، خالص و اصیل باشد حتما شکرک خواهد زد ولی زمان شکرک زدن آن بسته به گل هایی که عسل از آنها بدست آمده است متفاوت خواهد بود.
[تصویر:  setare1.gif]
 تشکر شده توسط : شیرین , رزمینا , melody , الهام ج
#20
خانوم اجازه، این لینک و نیگا کنین سوالات متداول درباره عسل طبيعي Smile (16)

[تصویر:  setare1.gif]
 تشکر شده توسط : ورپریده , رزمینا
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,426 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 49,504 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,532 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,078 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,238 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,516 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,419 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,305 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,300 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,893 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان