با مصرف خرما سلامتی خود را تضمین کنید - -
<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>مصرف خرما از سكتههای قلبی و مغزی جلوگیری میكند
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف خرما موجب كاهش كلسترول خون میشود و از سكتههای مغزی و قلبی پیشگیری میكند.
مرتضی صفوی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: خرما یكی از منابعی است كه همه ویتامینهایی كه برای فعالیتهای فیزیولوژی بدن مفید است را تأمین میكند.
وی بیان كرد: خرماهای نرسیده سرشار از ویتامین E است كه در درمان ناتوانی جنسی در مردان و زنان مفید است.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: ویتامین E یك آنتیاكسیدان است كه برای ذخیره كردن ویتامین A و C و عنصر سلنیوم در بدن مؤثر است همچنین موجب افزایش نیروی جوانی میشود و پیری سلولها را به تأخیر میاندازد.
صفوی گفت: ویتامین E موجود در خرما از تشكیل لخته در عروق كرونری قلب پیشگیری میكند و خاصیت ادرارآوری دارد. موجب كاهش فشار خون افراد میشود و از سكتههای مغزی و قلبی پیشگیری میكند.
وی بیان كرد: كسانی كه به فشار خون مبتلا هستند، میتوانند از خرما استفاده كنند همچنین ویتامین E موجود در خرما از سقط جنین در مادران باردار پیشگیری میكند.
این متخصص تغذیه گفت: خرما سرشار از ویتامینهای گروه ب است كه این ویتامین در بدن از ناراحتیهای پوستی، روحی و عصبی پیشگیری میكند.
وی اضافه كرد: ویتامین ب 1 موجود در خرما موجب كاهش كلسترول خون در افراد میشود همچنین موجب كاهش فشار خون و كاهش سردردهای میگرنی میشود.
مراقب سلامت دندان هایتان باشید
مصرف زیاد بیسکویت، شکلات و تنقلات باعث ایجاد اسید در دهان، حل شدن مینای دندان ها و همچنین پوسیدگی در نواحی بین دندان ها می شود
يکی از مهمترین مسائلی که امروزه با آن مواجه هستیم استفاده زیاد از نوشابه های گازدار و تنقلات حاوی مواد قندی است.بیشترین مصرف کننده این تنقلات نوجوانان و جوانان هستند که دراین سنین با توجه به فعالیت های بدنی که دارند تمایلشان به مصرف این مواد افزایش می یابد.
نوشابه های گازدار دارای ترکیباتCO۲ هستند که در بدن تبدیل به اسید کربنیک شده و باعث عدم جذب کلسیم و بروز مشکلات اسکلتی و پوکی استخوان می شوند. حل شدن تدریجی مینای دندان، رنگ گرفتگی سطح دندان، ایجاد پوسیدگی های ریز بر روی مینای دندان و حساسیت از جمله عوارض مصرف نوشابه های گازدار است. مواد دیگری مانند کربوهیدرات ها و مواد قندی در انواع بیسکویت ها و شکلات ها یافت می شوند که بر سلامت دندان ها تاثیرگذار است.
مصرف چندبار درطول روز از شکلات ها، بیسکویت ها و سایر تنقلات می تواند آسیب های جدی و مخربی به دندان ها برساند.استفاده از انواع خشکبار، مغزها، دوغ ها، بهترین جایگزین شکلات ها، بیسکویت و سایر تنقلات است.این مواد نه تنها فاقد اثرات پوسیدگی دندان هستند بلکه کلسیم مورد نیاز بدن را نیز تأمین می کنند.