خواص انواع بادام - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>علت خیس کردن بادام و فایده های آن

اگر تمایل به استفاده از بادام خام دارید ولی دلتان نمی خواهد یک شب قبل آن را در آب بینندازید تا خیس شود ، پس زمانش فرا رسیده که کمی تجدید نظر کنید. انجام این کار فقط به علت عطر و مزه اش نیست بلکه زمانی که بادام خیس خورده و خام را انتخاب میکنیم که موضوع سلامتی مطرح است.

چرا بادام خیس خورده بهتره؟

خیلی از افراد نمیدونن که پوست قهوه ای بادام حاوی تانین است که جذب مواد مغذی رو مهار میکنه. وقتی بادام خیس میخوره پوستش به راحتی کنده شده و اجازه میده این دانه مواد مغذیش رو آزاد کنه. خیس خوردن بادام به هضمش هم کمک میکنه، چون آنزیم لیپاز (lipase) آزاد میکنه که برای هضم چربی ها مفیده.

بادام همچنین به کاهش وزن هم کمک میکنه. چون حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده است که اشتها رو کنترل کرده و باعث احساس سیری میشه. بادام خیس خورده منبع خوبی از آنتی اکسیدان هاست و در برابر آسیب های رادیکال های آزاد مقاومت کرده و از پیری زودرس پیشگیری میکنه. بادام خیس خورده حاوی ویتامین B17 و اسیدفولیک است که برای مبارزه با سرطان عالی بوده و نقائص هنگام تولد رو کاهش میده. پس ارزشش رو داره که امتحانش کنین.

یادتون باشه که بادام رو در طول شب خیس کنین تا سهم روزانه تون از مواد مغذی رو دریافت کنین.

منبع :
www.hidoctor.ir

------------------------------------------------------------------------
همیشه فکر میکردم چرا میگن برای شیربادام ، بادام رو پوست بگیرید مگه پوستش مشکلی داره ؟ جوابشو پیدا نکردم برای همین چند وقت پیش بادام رو با پوست آسیاب کردم و مقداریشو با عسل و پسته و دارچین زنجبیل معجون درست کردم .
حالا جوابشو پیدا کردم! icon_cry
این طب سنتی ها فکر نمیکنن بدون دونستن علت نمیتونیم دستورشونو اجرا کنیم ؟Dodgy

ولی یه جای دیگه دیدم نوشته :


فواید پوست قهوه ای بادام:

دم کرده پوست قهوه ای رنگ مغز بادام بهترین دارو برای تسکین درد و التهاب مجاری تنفسی است . مقدار مصرف ۵ گرم در ۱۰۰گرم آب است.
UnknownDodgy