دید جامعه نسبت به بیماری ام اس - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>
(2017/03/05, 01:17 PM)امیرپوریا نوشته است:
(2017/03/04, 02:00 PM)alireza1111 نوشته است: به نظر من مردم در ایران به دلیل مسدودینگ شدید اطلاعات (عدم دسترسی به اطلاعات به صورت جامع و کامل) تنها دسترسی به اطلاعات محدود و بعضا غلط در تمامی زمینه ها دارند که یکیشم ام اس هست. وقتی مردم به نحوی خواسته یا ناخواسته هدایت شدند که فقط اخبار رو به ناچار فقط از دوستان یا تلگرام یا اینستاگرام دریافت کنند که کمترین ارزش علمی و سندی داره نتیجه اش باورهای اشتباه در تمامی زمینه ها و بالطبع در مورد ام اس هست. Sad
همین! ConfusedDash2 Dash2

اینترنت پر از رفرنس‌های علمی هست و نیازی به تلگرام یا اینستا نداره
برای مثال من خودم قبل از رفتن پیش پزشک با سرچ در اینترنت متوجه ام‌اس شدم.

فکر میکنم شما باور غلطی راجع به سطح تحقیق مردم در کشور دارید.
در باب ف ی ل ت ر ی ن گ هم باید عرض کنم هر انکس که دندان دهد نان دهد
ف ی ل ت ر شکن هم فت و فراوونه.
هرچند که متاسفانه شبکه‌هایی مثل تلگرام تاثیر منفی روی سطح سواد کشور گذاشتند

من سطح تحقیق دانش پژوهان کشورم رو به هیچ عنوان زیر سوال نمیبرم بلکه همواره برای همه ما مایه افتخار هست که مرتبا اخباری از موفقیت پژوهشگران ایرانی در دنیا میشنویم و میبینیم.
اما پر واضح است که درصد خیلی ناچیزی از جامعه به تحقیق از منابع معتبر میپردازند و نمونه منابع نامعتبری که در ایران استفاده میشوند و یا حتی اجازه چاپ گرفتند رو در این تاپیک میشه دید.
در مورد اون قضیه که شما با حروف مقطع نوشتید هم عرض کنم که به هر حال استفاده از این مورد در کشور غیر قانونی هست و همه امکان دسترسی به این منابع رو ندارند و من نداشتم.
وانگهی وقتی من به اداره های دولتی و یا هتل های معتبر در ایران مراجعه میکنم و ازم مدرک میخوان که با تلگرام براشون بفرستم (و نه ایمیل) برام عجیب و سردرد آوره که چرا باید اطلاعات محرمانه رو با یک نرم افزار ساده که پر از حفره های امنیتی هست بفرستم و اینطور فکر میکنم که عموم مردم در هر زمینه ای راهی که ساده تر و کم دردسر تر هست رو انتخاب میکنند.