پاسخ به شبهات محصولات تراریخته - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>سلام
این دو سمی که گفتن یکیش از سال 1994 منسوخ شده و ایشون برای بزرگنمای گفتن بنظرم
محصولات تراریخته بصورت مسقیم برای انسان در اروپا مصرف نمیشه بلکه خوراک دام تشکیل میده
از طرفی این محصولات به علت مقاومت بالا در مقابل افات و ... باعث میشه ذخیره ژنتیکی طبیعی از بین بره که این سازگاری های که در محصولات طبیعی بوجود میاد در گذر زمان در ژن ها اثر میذاره و معلوم نیست این محصولات تراریخته با افتی که در قبل در طبیعت بوده و الان نیست چگونه واکنش میدن)مطالعه ثبت شده ی وجود ندارد(
از طرفی روی تنوع زیستی و قدرت خاک بشدت اثر میذاره این رو مطالعات روی برنج های هندی نشون داده
و هزارتا موضوع مطالعه نشده دیگه داره
در ضمن ایران نه زمین کم داره نه خاک و نه اب مشکل مدیریت داره روی هر سه(از نظر اساتید دانشگاه تهران گفتم)
فقط با یه ابیاری خیلی ساده فقط یه بار بر روی محصولات دیم در زمان گل دهی گیاه میزان محصول تا یک ونیم برابرافزایش پیدا میکنه با اصلاح ابیاری و جلوگیری از هدر رفت که کلا وارد بحثش نشیم فقط در همین حد که اگه هدر رفت اب به متوسط جهان برسونیم میتونیم زیر کشت رو دوبرابر کنیم
راستی ایران از لحاظ تولید برنج خودکفاست یعنی میزان تولید برنج و مصرفش تقریبا یکیه اما بیشتر برنج ایران به علت کیفیت صادر میشه
در ضمن امریکا هم این چند سال اخیر افزایش تولید محصولات تراریخته روداشته اونم به دلیل کشت ذرت برای تولید سوخت هیبریدی هستش
در تمام کشور های اروپای و امریکای شرکت ها باید بر روی محصول تراریخته بودن اون رو ذکر کنند و مصرف محصولات تراریخته در این کشور ها برای کودکان ممنوع اعلام شده
بنظرم ایشون فکر کردن مردم هیچی نمیدونند همینطوری یه چیزی بگن
اره تولید میره بالا اما خیلی خیلی غیر مطمئن از لحاظ ثبات و امنیت زیستی و سلامتی غذا
نمیدونم این عکس های که از ذرت تراریخته توی نت هست حقیقته یا نه اما اگه واقعیت باشه حتی حیوانات هم از محصولات تراریخته استفاده نمیکنند
اهان راستی من الکی اظهار نظر نکردم من رشته ام منابع طبیعی بوده و فارغ التحصیل دانشگاه تهرانم
ای کاش روزی برسه که بین دانشگاه و بخش های اجرای هماهنگی باشه تا مردم ظرف ازمایش مسئولین نشن
به خاطر غلط های دیکته فراوان ببخشید با گوشی تایپ شد