ظروف مناسب‌ و نامناسب براي پخت غذا - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>توصیه وزارت بهداشت درباره ظروف نذورات

دوشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۵

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد: از ظروف یک بار مصرف مناسب برای توزیع نذری در ایام محرم استفاده کنند.

محسن فرهادی ضمن تاکید بر توزیع بهداشتی غذا در ایام محرم، اظهار کرد: عزاداران در این روزها در مراجعه به اماکن متبرکه حتما از چادرهای شخصی کنند. همچنین از راه رفتن روی سفره‌های غذا در هیات‌ها و تکایا، اجتناب کنند. با رعایت موارد بهداشتی از مشکلات مربوط به بروز مسمومیت‌ها جلوگیری خواهد شد.

وی افزود: مردم تاجایی که ممکن است از ظروف یک بار مصرف استفاده نکنند. در عین حال اگر مجبور به استفاده از آنها شدند به کاربرد آنها دقت داشته باشند.

به گفته معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، برای مواد آشامیدنی و غذایی گرم باید ظروف مقاوم در برابر حرارت استفاده شود. ظروف بر پایه موادگیاهی، آلومینیومی و در آخر ظروف فومی که در برابر دمای 60 درجه مقاوم هستند، به ترتیب برای سرو مواد غذایی و آشامیدنی گرم مناسب هستند.

فرهادی تاکید کرد: ظروف پلی اتیلنی مانند لیوان‌های شفاف حتما برای مواد آشامیدنی سرد استفاده شوند؛ چرا که ظروف یک بار مصرف نامناسب، مواد شیمیایی مختلفی را در غذا آزاد می‌کنند که در آینده می‌توانند برای فرد مشکل‌ساز باشند و بیماری‌های مزمنی را ایجاد کنند.

منبع