آشنایی با خواص و طرز تهیه‌ی شیرهای گیاهی - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>من چند جا در مورد لوبیای سویا پرسیدم گفتند گیر نمیاد ، یعنی نمیشه درخرده فروشی پیدا کرد، برای کارخانجات میخرن و روغنگیری و...
فقط سویای بوداده گیر میاد که اونم به درد شیر سویا نمیخوره.

شیر بادام هم من دومین باره که درست کردم ولی واقعا فکر میکنم کار بیهوده ای هست چون بادام کامل آسیاب و مخلوط نمیشه به حدی که مثل شیر بشه . اگه قرار باشه بعد از میکس کردن از صافی بگذرونیم که ریزه های بادام مثل تفاله روی صافی جمع میشن . اگر هم از صافی رد نکنیم ، ریزه های بادامی که کامل میکس نشده در اطراف لیوان جمع میشه و به هر حال حروم میشه.

خوب بادام خشک رو پودر میکنیم و با کمی عسل مخلوط میکنیم و به صورت کره در میاریم و با صبحونه میخوریم . بهتر نیست ؟
آخه من هر چی فکرشو میکنم ترکیب آب و بادام رو نمیپسندم !

یه چیز دیگه ای هم که برام سؤاله اینه که مگه پوست بادام بی خاصیته که باید پوستشو بگیریم ؟