آیا می توان خطر عود را پس از زایمان کاهش داد؟ - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>.
مزاياي شير دادن مادران مبتلا به ام اس

بر‌اساس يک مطالعه جديد که در مجله JAMA منتشر شده است، مادراني که ام اس دارند و کودکان خود را در طول 2 ماه اول زايمان شير مي‌دهند بيماري خود را به مدت 6 ماه به تعويق مي‌اندازند.

به گزارش شفا آنلاين : تصورات در مورد بيماري ام اس در طول 60 سال گذشته تغيير کرده است. جامعه ملي ام اس نشان مي‌دهد که تا سال 1950 پزشکان زنان مبتلا به ام اس را از بارداري منع مي‌کردند، با اين تصور که بارداري باعث تشديد بيماري مي‌شود. مطالعات زيادي در نقض اين تصور انجام شد و نشان دادند که در طول حاملگي، مخصوصا در ماه‌هاي دوم يا سوم، احتمال عود بيماري کاهش مي‌يابد.
در واقع دانشمندان مي‌گويند که لقاح، حاملگي و زايمان با بيماري ام اس متاثر نمي‌شود. اما احتمال عود بيماري در 6 ماه اول بعد از زايمان وجود دارد. در طول بارداري، بدن سطح بالايي از کورتيکواستروئيدها و پروتئين‌هايي را که به عنوان داروهاي سرکوب گر طبيعي ايمني عمل مي‌کنند توليد مي‌کند. پس از زايمان، با بازگشت هورمون‌ها به سطح قبل از بارداري، اين مزاياي طبيعي کاهش مي‌يابد.

اکنون نيز جديدترين مطالعه دانشمندان در آلمان نشان داده است که تغذيه فقط با شير مادر به مدت 2 ماه پس از زايمان مي‌تواند خطر عود بيماري را کاهش دهد. اين مطالعه نشان داد که تنها 2/24 درصد مادراني که به نوزاد خود شير مي‌دادند در 6 ماه اول پس از زايمان دچار عود بيماري شدند. مادراني که فرزند خود را تنها به مدت 2 ماه شير دادند، احتمال بهبود خود به مدت 6 ماه اول پس از زايمان را افزايش دادند.

1394/06/16
http://mardomsalari.com/Template1/News.aspx?NID=228005