یافته های تازه دردنیای پزشکی - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>
دانشمندان با نصب چیپ در بدن جلوی ارسال درد به مغز را میگیرند


محققان سیدنی برای انجام آزمایش هایی در سال آینده آماده میشوند تا طی آن یک تراشه هوشمند را در نخاع انسان میکارند، به نحویکه بتوانند ارسال سیگنال های درد به مغز را اندازه گیری کرده و حتی آنرا متوقف کنند تا درد احساس نشود.

این فناوری که درد مزمن را هدف قرار داده است، توسط فناوری اطلاعات و ارتباطات ملی استرالیا(NICTA) در سیدنی و با همکاری کارشناسان مهندسی پزشکی ، الکترونیکی و مکانیکی ، و همچنین تکنولوژینساجی و برنامه های نرم افزاری طی دو سال گذشته توسعه یافته است.
[تصویر:  news2010-12-13-2154-pain.jpg]
در این سیستم ، یک تراشه هوشمند در یک دستگاه سازگار با موجود زنده قرار میگیرد که کمی کوچک تر از سر یک کبریت میباشد. یک جفت از این دستگاه ها به الیاف پلیمری و سیم های الکترونیکی به پهنای 1.22 میلیمتر دوخته میشود. سپس سیم ها به ستون فقرات (یا هر جای دیگر) داخل میشوند و به دستگاهی شامل باتری و پردازشگر کامپیوتر وصل میشوند. باتری را میتوان بی سیم شارژ کرد.
این مجموعه ، پس از آن میتواند از مشخصات سیگنال حامل در اعصاب که درد را به مغز میبرد اندازه گیری کرده و پالس الکتریکی 10 ولت برای جلوگیری از عبور سیگنال درد ایجاد نماید که به مغز کلک میزند تا سیگنال درد را نگیرد و بدین ترتیب فکر میکند که دردی وجود ندارد.
دستگاههایی که اینک استفاده میشود کمی بزرگ و به اندازه قوطی کبریت است اما دستگاههای کوچکتر که میتوانند نزدیکتر به نخاع وصل شوند و پایه های کوتاه تری هم دارند از دقت بالاتری برخوردارند.
این دستگاه می تواند برای درمان دردهای مزمن کمر و پشت ، درد پا و درد ناشی از آسیب عصبی مورد استفاده قرار گیرد، اما درضمن می تواند به افراد مبتلا به میگرن ، بیماری پارکینسون لرزش یا صرع نیز کمک شایانی بنماید