ارتباط تغذیه با سيستم ايمني بدن - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>
چه خوراكي هايي ، سيستم ايمني بدن را ضعيف مي كند

برخلاف برخي مواد غذايي تقويت‌كننده سيستم ايمني مانند ميوه و سبزيجات كه حاوي آنتي‌اكسيدان‌ها و مينرال‌هاي بسيارند و پروتئين، بسياري از مواد غذايي نيز تضعيف‌كننده سيستم ايمني هستند.

به گزارش سلامت نيوز بهتر است با شروع پاييز كه فصل شيوع سرماخوردگي است مصرف اين مواد غذايي را كنار بگذاريد.

1.سركه صنعتي
مصرف مقدار كمي سركه هيچ مشكلي پيش نمي‌آورد اما مصرف بالاي آن در سالاد باعث مي‌شود مقدار فراواني كالري دريافت كنيد اما ارزش غذايي سالاد پرفيبر و ويتامين‌تان از بين برود. براي يك ظرف بزرگ سالاد تنها يك قاشق سركه صنعتي كفايت مي‌كند. بهتر است به جاي سركه كمي روغن زيتون و آبليمو يا سركه سيب، فلفل، كشمش و پياز تازه به سالادتان بيفزاييد.

2.گوشت گوساله پرچرب :
گوشت گوساله غني از آهن، زينك و ويتامين‌هاي ب‌كمپلكس است اما برخي از بخش‌هاي آهن غني از چربي‌هاي اشباع است كه مي‌تواند احتمال ابتلا به سرطان كوركتال و ديگر سرطان‌ها را افزايش دهد. هنگام خريد بخش‌هاي كم‌چرب را انتخاب كنيد و هر چربي كه به چشم ديده مي‌شود را دور بريزيد.

3. قهوه :
قهوه فوايد بسياري براي سلامت دارد. به عنوان نمونه مي‌تواند جلوي آسيب‌ديدگي سلولي در اثر راديكال‌هاي آزاد را بگيرد. اما از آنجا كه ادرارآور است مي‌تواند سبب از دست دادن مقدار فراواني از ريزمغذي‌ها شود. از سوي ديگر مصرف بالاي آن نه تنها شما را تشنه مي‌كند بلكه سبب افسرده شدن و اعتياد شما به آن مي‌شود. كالري بالا و چربي‌هاي اشباع قند و شير يا خامه‌اي كه به آن مي‌افزاييد نيز مي‌تواند مشكل‌ساز شود. سعي كنيد در روز يك يا دو فنجان قهوه بيشتر ننوشيد.