خواص گیاه جینسینگ - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>درست کردنش اصلا سخت نیست چون فقط با پودر هل و زعفران و عسل ترکیب میشه. قسمت سخت کار فقط کوبیدن خود جین سینگ هست.
این ترکیب هم خیلی لذیذ میشه و هم خیلی خوش عطرicon_biggrin
جالبه که من برای اولین بار دارم میشنوم که طعم اصلی جین سینگ تلخه!! تا حالا فکر میکردم طعم خاصی نباید داشته باشهsmiling

من بعد از هر وعده غذایی، یک قاشق مرباخوری معجون جین سینگ میخورم. پیشنهاد میکنم شما هم همین کار را بکنید چون من در زمانهای مختلف امتحان کردم، بهترین زمان همین بود.agreement2