تغذیه و کمر درد - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style> با تغذیه مناسب از کمردرد جلوگیری کنیدwink2

کمردرد یکی از دردهای رایج در جهان امروز است.

برای جلوگیری از کمردرد روش های مختلفی وجود دارد. یکی از این روش های تنظیم مواد غذایی است که هر روزه آنها را میخوریم.

موادغذایی ارتباط مستقیمی در توانمند كردن عضلات اطراف ستون فقرات و عضلات ناحیه كمر دارد و نرسیدن مواد مغذی به بدن، مهمترین عامل شیوع كمردرد است. استفاده از پروتیین ها می تواند نقش بسیار مفیدی در تقویت عضلات داشته باشد به طوریکه افرادی كه از منابع پروتیین مانند لبنیات، گوشت و حبوبات استفاده نمی‌كنند، توانمندی عضلات‌شان بسیار پایین است.

آنتی اكسیدان های موجود در سبزیجات و میوه ها نیز عملكرد عضلات را قوی می كنند، زیرا عضلات عمدتا برای سوختشان از اسیدهای چرب استفاده می‌كنند و به همین دلیل لزوم مصرف آنتی‌اكسیدان‌ها افزایش پیدا می‌كند.

ویتامین C در مركبات و فلفل دلمه‌ای به مقدار فراوانی یافت می‌شود و پیش‌ساز ویتامین A در انواع سبزی‌ها و میوه‌های زرد، نارنجی و قرمز رنگ وجود دارد، ضروری است مصرف این مواد در رژیم غذایی روزانه‌ افراد گنجانده شود.

نوع چربی‌ای كه مصرف می‌شود نیز در پیشگیری یا تشدید دردكمر موثر است، هر چقدر اسیدچرب رژیم غذایی اشباع‌تر باشد، عضلات نسبت به اكسیداسیون حساس‌تر و نسبت به حركات ناگهانی ضعیف‌تر عمل می‌كند.
توصیه می‌شود كه در رژیم غذایی روزانه ترجیحا به جای مصرف گوشت‌های پرچربی مانند گاو و گوسفند بیشتر از گوشت‌های سفید استفاده شود تا از بروز این اسپاسم‌های ناگهانی جلوگیری شود.