آشنایی با خواص و طرز تهیه‌ی شیرهای گیاهی - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>در این متن، فن آموزش داده شده اما فوت یاد داده نشده تا کوزه آماده بشهwink2
اون فوت: عســل هست.angel

شیربادام دستور بوعلی سینا هست و علاوه بر خواصی که ذکر شده، برای کبد هم بسیار مفید هست.

من 6سال هست که هر روز شیربادوم میخورم و در این مدت فقط گرمی خوردم. جالب این هست که با اینهمه گرمی خوردن بدنم و در واقع کبدم هیچ واکنش منفی ای نداشت و اصلی ترین دلیلش همین شیربادام بود. یکبار در این مدت بجای شیربادام از شیرهای دیگه استفاده کردم و اطمینان پیداکردم که بادام مناسبترینه.

دنبال شیرسویا نباشید، شیربادام غنی ترین منبع از تمام ویتامینها و کلسیم هست. البته انجیرخشک و انواع کلم هم سرشار از کلسیم هستند.

طرز تهیه شیر بادام
50 گرم مغز بادام خام و شیرین (اندازه یک مشت) را با یک لیوان آب مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید. به محض جوش آمدن اجاق را خاموش کنید و صبر کنید کاملا خنک شود. پس از آن، پوست بادام را جدا کنید و با آب خنک بشویید. مغزهای آماده شده را با 3 قاشق عذا خوری عسل و 4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه در مخلوط کن مخلوط کنید.

شیر به دست آمده فوق العاده سفید، چرب، شیرین و بسیار خوش مزه است. این نوشابه برای بهبودبیماران عصبی، افسرده و نگران بسیار موثر است و ناراحتی های پوستی و کبدی را نیز بر طرف می کند.و کسالت و نگرانی را نیز به سرعت از بین می برد و برای افرادیکه به راحتی نمیتوانند تمرکز پیدا کنند می تواند مفید باشد.

دوستان عزیزم من بدلیل مشغله کاری زیاد وقت نمی کنم بیام نت. میتونید از تجربیات من در تاپیکهای قبلی که ارسال کردم استفاده کنید.
شاد و سلامت باشیدlove51