خواص قارچ کومبوچا - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>اگر کرج کسی خواست من سراغ دارم. البته تهیه و تکثیرش خیلی هم ساده نیست. با کوچکترین تغییر دما کیفیت و مزه اش خراب میشه. بهتره فقط مایع نوشیدنیش را از جایی معتبر تهیه کنید.

برای کسانی که قارچش را دارند توصیه می کنم که این قارچ یک موجود زنده هست و قارچ خراب را بهیچ وجه داخل سطل زباله نیندازید. باید در خاک دفن بشه. در زمان تخمیر علاوه بر دمای مناسب که خیلی مهمه، محیط هم باید آرامش داشته باشه و..........