خام‌ گیاهخواری - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>برای بدن زنده، خوراک زنده لازم است
در این مقاله مطالبی را در خصوص خامگیاهخواری خواهیم داشت .

[color]خامگیاهخواری[/color] یک نوع شیوه زندگی سالم است که افراد با پرهیز از خوردن خوراکی های پخته، انواع گوشت سفید یا قرمز، لبنیات، تخم پرندگان، شیرینی­جات، انواع داروها و محرک ها و هر گونه مواد غذایی تغییر شکل یافته مانند کنسروها، مرباها و ترشی­جات، بدن خود را از سموم مختلف پاک نموده و با ورزش، بدن خود را در بالاترین سطح ممکن از سلامتی نگه می­دارند. در این شیوه از زندگی توصیه می گردد تا حد ممکن از هوای سالم و پاک و آب چشمه استفاده شود.
خوراک اصلی انسان، میوه ها و گیاهان خام است که شامل اقلام زیر می باشد:
سبزی ها و صیفیجات، میوه های تازه و خشک شده در آفتاب (بدون گوگرد و تیزاب)، غلات، حبوبات، آجیل های خام مانند فندق، گردو، بادام، پسته و غیره، شیرینی های طبیعی مانند: عسل، شیره انگور، خرما، شیره خرما، انجیر، کشمش و روغن های گیاهی که حرارت ندیده باشند. مانند روغن هسته انگور، روغن کنجد، ذرت، آفتابگردان، سویا و روغن زیتون تصفیه نشده و همچنین استفاده از جوانه های تازه غلات و حبوبات مانند گندم، جو، لوبیا، ماش ، عدس و بذرها مانند یونجه و شبدر، کتان و غیره.

خوب جویدن لقمه ها، پرهیز از مصرف آب در حال خوردن غذا، دور کردن هر گونه استرس و فشار عصبی و صحبت نکردن به هنگام خوردن از نکات مهمی ست که می بایست حتما رعایت شود. همچنین سازگاری و ناسازگای غذاها باید مورد توجه قرار بگیرد.

پایه گذار شیوه خامگیاهخواری در جهان مرحوم "آرشاویر در آوانسیان" یک فرد ایرانی بود که کتاب هایی به زبان‌های ارمنی، فارسی، انگلیسی و آلمانی‌ در حدود 55 سال قبل نگاشته و به طور رایگان به تمام جهان ارسال نموده است. وی به این باور رسیده بود که علل اصلی کلیه بیماری ها حاصل کشتن حیوانات و مصرف خوراکی های پخته (مرده) و وارد شدن مواد سمی و داروهای شیمیایی به بدن انسان ها می باشد. وی می گوید:
"در واقع مردم حیات خود را مدیون آن اندک مواد غذایی هستند که به هنگام پختن از اثرات آتش جان سالم به در برده اند و یا آن مقدار اندک میوه و سبزی که به عنوان خوردنی لوکس مصرف می کنند."

در واقع بدن برای تامین ویتامین ها و مواد معدنی نیاز به ریز مغذی هایی دارد که تنها در گیاهان و میوه جات و دانه ها و حبوبات یافت می شود:

هنگامی که این مواد حرارت می بینند تا حد فراوانی خواص مفید خود را از دست می دهند و به سلول های مرده و غالباً سمی تبدیل می شوند. بدن از طریق کلیه ها و کبد فعالیت فراوانی می­کند تا این سموم را دفع کند بنابراین احتمال استهلاک و از کارافتادگی این اندام های حیاتی در دراز مدت، بسیار افزایش می یابد.

بدن یک فرد پخته­خوار از دو نوع سلول اصلی و سلول زائد تشکیل شده است. خوردن غذای زنده نباتی و آنزیم های سالم عامل ایجاد سلول­های طبیعی و عملکرد بهتر آن­ها شده در حالی­که مواد پخته، سلول های ناتوان تولید می کنند. اغلب بیماری­های انسان­ها حاصل انباشته شدن تدریجی و فعالیت و تکثیر بیش از حد این سلول های زاید می باشد.

اعجاز مواد خام:
خام گیاهخواری در درمان بیشتر بیماری­ها اثر مثبت و غیر قابل انکاری دارد. از جمله بیماری­های که با این شیوه زندگی بهبود زیادی می­یابد به شرح زیر می‌باشند:

سردرد ، سکته ، ورم مفاصل ، ناراحتی‌‌های معده ، پوکی استخوان ، مشکلات حافظه ، سرما خوردگی ، سرطان ، فشار خون ، دیابت یا قند خون ، ام اس ، ناتوانی‌‌های جنسی‌ ، چاقی ، لاغری ، ضعف ، تنگی نفس ، بیماریهای تیرویید ، غدد خوش خیم و بد خیم ، آسم ، بواسیر , سینوزیت , بیمارهای قلبی , نقرس و واریس , اگزما , نفخ معده, ورم معده , … ، اما حتما برای شروع خام خواری جهت درمان بیماری­ بهتر است با پزشکان طبیعی درمان مشورت کنید.
خام گیاهخواری برای تمام سنین بسیار مناسب است و همواره شما را سالم نگه می دارد.
براي ديدن ليست گياهخواران مشهور دنيااينجا كليك كنيد