خواص غذائی و داروئی سیر - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>
[تصویر:  19868843759890493227.jpg]

محققان دريافتند مصرف سير باعث كاهش خطر بروز عوارض جانبي شيمي درماني در مبتلايان به سرطان پروستات و سينه مي شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرگزاري آلمان، به گفته محققان سرطان دانشگاه هنگ كنگ مصرف شير تاثير گذاري داروي شيمي درماني دوستاكسل را بدون تشديد عوارض جانبي آن افزايش مي دهد.

بنابراين گزارش، بدين ترتيب مي توان دوز داروهاي شيمي درمانی مصرفي بر این بيماران را كاهش داد.

بر اساس این گزارش، داروي دوستاكسل اغلب براي شيمي درماني افراد مبتلا به سرطان سينه و سرطان پروستات استفاده مي شود.

یادآور می شود، همچنين محققان مي گويند تركيب ماده SMAC موجود در سير با دوستاكسل رشد تومورهاي سرطاني را 84 درصد كاهش مي دهد كه 37 درصد بيشتر از استفاده تنها از دوستاكسل است.