خواص انواع سرکه - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>نخونده همه ی ارسالها رو تشکر زدم. بعدها میام و می خونم. فقط اینکه من از این سرکه بالزامیک خوردم یه سرکه ی بی ماننده. من خودم عاشق سرکه خونگی هستم. به نظرم هم کم دردسر ترین کار خونگیه. من دو ساله که خودم سرکه درست می کنم. اگه بدونید چه سرکه ای می شه. از این کلم قرمز ها هم می گیرم خورد می کنم از این سرکه می ریزم روش، هر بار که سالاد درست می کنم یکی دو قاشق از این می ریزم روش انقده خوشمزه است که به هرچی سس گفت برو کنار. امتحان کنید. البته من پیشنهاد می کنم از این سرکه های صنعتی استفاده نکنید. من که نه دوستشون دارم نه به نظرم سالم میاد. بیشتر شبیه اسیده تا سرکه.