قطع داروهای ام اس قبل از بارداری - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>آیا میتوان ربیف را در در خلال دوره حاملگی هم مصرف کرد؟

جنین در تمامی طول دوره بارداری به مادر خود وابسته می باشد.
اگر فعالیت های فیزیولوژیک طبیعی مادر وپشتیبانی که جنین از مادر خود دریافت میکند در خلال دوره حاملگی برای مدتی متوقف شود ممکن است عوارض کشنده ایی برای جنین به همراه داشته باشد.

به طور کلی 15 تا 20 درصد حاملگی ها منجر به سقط جنین میشود.به غیر از داروهایی که از وزن مولکولی بالایی برخوردار می باشند تقریبا تمامی داروهایی که مادر در خلال حاملگی مصرف میکند به جنین نیز انتقال میابد.اعتقاد بر این است که عیب و نقص ها در خلال در هفته اول حاملگی بوجود نمی آید.اغلب عیب و نقص ها ها در خلال دوره رشد(هفته های 4 تا10)به وجود می ید.بنابراین جنین پس از هفته دهم در برابر نقص های سیستم عصبی بسیار آسیب پذیر می شود.

تحقیقات کافی جهت مشخص کردن بهترین زمان برای توقف درمان اینترفرون قبل از حاملگی وجود ندارد.
تحقیقات جدید نشان میدهد که برخی محتویات دارو برای حداقل 72 ساعت پس از تزریق در بدن بیمار باقی می ماند.تا هنگام انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه توصیه میشود تا مصرف اینترفرون را در خلال دوره حاملگی متوقف نمایید.
آیا میتوان ربیف را طی دوره شیر دهی مادر نیز تجویز کرد؟

استفاده از دارو در خلال دوره شیر دهی مادر عموما می تواند به دو صورت باعث مشکل شود

1-دارو ممکن است به طفل منتقل شود
2-دارو ممکن است روی فرآیند تولید شیر مادر اختلال ایجاد کند



در هر حال اینترفرون دارویی با پایه پروتیینی بوده و حتی اگر از راه شیر دادن مادر به سیستم گوارشی طفل منتقل شود به دلیل درجه بالای اسیدی بودن سیستم گوارش طفل به سرعت تجزیه میشو.

اینکه آیا ربیف به شیر مادر منتقل میشود یا خیر هنوز تایید نشده.
در هر حال تصمیم به ادامه یا توقف مصرف ربیف باید بر اساس پیامدهای هر کدام از موارد جایگزین در بیمار اصلی باشد.