بعد از خواندن این خبر دیگر قند و شکر نمی‌خورید!! - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>البته شکر قهوه ای که از نیشکر میگیرند عوارضش کمتره .ولی در مورد قند وشکری که تولید داخله وما استفاده میکنیم این عوارض رو باید بهش چند مورد هم اضافه کرد.اون ماد ه ای که برای سفید کردن قند استفاده میشه تو ایران بالاتر از حد استاندارد ریخته میشه .اینطور که میگن پودر استخوانه .اگه با این قند های حبه ای چای شیرین کنی میبینی روی چای یه سری ذراتی وایستاده که واقعا حال بهم زنه .روح اون جانوری یا بنده خدایی که پودر استخوانش تو چایته میاد جلوی چشتConfused