خواص گیاه جینسینگ - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>مریم جان ( شفایافته ) میشه بگی نسبت جین سینگ به عسل چقدر باشه ؟
چون گرم و مثقال سخته همون قاشق و استکان راخت تره !
و این که حتما باید همین ترکیب باشه برای اثربخش بودن یا نه ؟
مثلا میشه هل رو حذف کرد برای افراد حساس ؟ و یا مثلا عسلش کمتر باشه ؟
نسبت جین سینگ به عسل در این ترکیب حدود 5 درصده که درهر بار خوردن به بدن می رسه و تقریبا 2-3 درصد هم هل هست .
این فرمول برای اینه که جین سینگ یباید به مقدار خیلی کم و پیوسته خورده بشه و زیادش خوب نیست یا نه علت خاصی نداره ؟
این ترکیب سبب جوش زدن حساس ها نمیشه ؟