میگرن و سردردهاي ميگرني - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>
کد خبر : 64495 تاريخ ارسال : 17دي1391 - 15:24
همه سردردها میگرن نیستند


سلامت نیوز : یک متخصص مغز و اعصاب گفت: برخی از سردردها به ظاهر شایع نیستند ولی علایم سردردهایی مانند میگرن یا سردردهای تنشی و عصبی را تقلید می‌کنند ولی در زمینه آنها بیماری‌های بسیار مهم و جدی وجود دارد.

دکتر سید مسعود نبوی در گفت وگو با ایسنا ، گفت: برخی از سردردها به ظاهر شایع نیستند ولی می‌توانند علایم سردردهایی مانند میگرن یا سردردهای تنشی و عصبی را تقلید کنند ولی در زمینه آنها بیماری‌های بسیار مهم و جدی وجود دارد. برخی بیماری‌های سیستم ایمنی یا برخی بیماریهای ژنتیکی از این دسته هستند.

وی افزود: بیماری «کاداسیل»، بیماری غالب ارثی است که با علایم اختلال حافظه، سردرد و سکته‌های مغزی و اختلال راه رفتن خود را نشان می‌دهد، این بیماری در افراد بالای 50 سال بیشتر شایع است. بیماری دیگری به نام سندرم «فسفولیپید» وجود دارد که تظاهر اولیه و شایع آن ممکن است با سردردهای میگرنی یکسان باشد، با انجام تست آزمایشگاهی می توان آن را تشخیص داد.

نبوی تصریح کرد: بسیاری از سردردها نیاز به بررسی‌های بیشتری دارند که توصیه می‌شود بیماران مبتلا به سردرد برای تایید یا رد تشخیص و درمان بهتر و کامل‌تر به متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب مراجعه کنند.

این متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: بسیاری از پزشکان عمومی اگر شرح حال خوبی از بیمار بگیرند و اطلاع از انواع سردرد داشته باشند می توانند بسیاری از سردردها را به راحتی تشخیص و درمان کنند. ولی در مواردی که مشکلاتی برای تشخیص و درمان دارند باید بیمار را به متخصص مغز و اعصاب ارجاع دهند. برخی سردردها خطرناک هستند مانند سردردهای ناشی از یک بیماری عفونی خطرناک یا تومور مغزی که عدم تشخیص و درمان به موقع آنها حتی منجر به مرگ می شود.

[بیمارستان فوق تخصصی بیکن مالزی]

کلیه حقوق برای موسسه رسانه سلامت محور محفوظ می باشد



کد خبر : 60831 تاريخ ارسال : 29آبان1391 - 11:57
میگرن تاثیر سوء بر توانایی‌های ذهنی ندارد


سلامت نیوز :متخصصان مغز و اعصاب در یک مطالعه 9 ساله دریافتند که سردردهای میگرنی هیچ تاثیری در کاهش توانایی‌های ذهنی ندارند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ نتایج این بررسی‌ها تایید کرد خوشبختانه زنانی که سابقه ابتلا به سر دردهای میگرنی دارند در مقایسه با زنانی که به میگرن مبتلا نیستند تنها به دلیل داشتن میگرن با کاهش توانایی‌های ذهنی مواجه نخواهند شد.

این مطالعه که بودجه آن از سوی انستیتو ملی سلامت در آمریکا تامین شده همچنین نشان داد زنان مبتلا به میگرن با احتمال بیشتری دچار تغییرات مغزی می‌شوند که این تغییرات در مقادیر ام آر آی به صورت نقاط روشن قابل رویت است. با این حال دکتر لیندا پورتر مشاور سیاست گذاری علوم سلامت و درد در انستیتو ملی اختلالات عصبی و سکته مغزی آمریکا در این مطالعه متذکر شد: این واقعیت که در زنان مبتلا به میگرن هیچ شواهدی دال بر کاهش توان ذهنی به مرور زمان مشاهده نمی‌شود خبر فوق العاده خوب و رضایت بخشی است.

دکتر مارک سی کرویت یکی از کارشناسان اصلی و متخصص نورورادیولوژی در مرکز پزشکی دانشگاه لیدن در هلند که سرپرستی این مطالعه را برعهده داشته تصریح کرد: پیام مهم این مطالعه این است که ظاهرا زنان مبتلا به میگرن برای معالجه یا پیشگیری از حملات میگرنی به شیوه‌های تهاجمی‌تر و سخت‌تر درمانی نیازی ندارند.جزئیات بیشتر این آزمایشات در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است.

[بیمارستان فوق تخصصی بیکن مالزی]

کلیه حقوق برای موسسه رسانه سلامت محور محفوظ می باشد




کد خبر : 60900 تاريخ ارسال : 29آبان1391 - 16:50
خردل، کاهش دهنده حمله میگرن


سلامت نیوز : در یونان و رم باستان، از خردل به عنوان دارو استفاده می شد. این گیاه بومی قاره آسیا دارای گل های زرد و حاوی دانه های کوچک کروی است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ روغن خردل، از بروز حمله قلبی پیش گیری می کند.

روغن خردل، فشارخون را کاهش می دهد.

مصرف منظم دانه خردل، حمله میگرن را کاهش می دهد.

مصرف مخلوطی از شیر و دانه خردل سیاه رنگ، ۱۵دقیقه قبل از غذا، اشتهاآور است.

دارای خاصیت ضدباکتریایی و ضدعفونی کننده و ضدقارچ است.

حاوی منیزیم است که به روند سوخت و ساز بدن سرعت می بخشد و برای سیستم گوارش مفید است.

منبع عالی سلنیم است که خاصیت ضدالتهابی دارد.

این ماده مغذی کاهش دهنده آسم، برخی علایم روماتوئید و حتی سرطان است.

منبع عالی برخی ویتامین های گروه B است.

برای برطرف کردن گرفتگی سر یا ریه یک قاشق غذاخوری از آن را در طشت آب بریزید و کف پا را در آن قرار دهید. این کار باعث حرکت خون به قسمت پایین بدن می شود.

برای رفع ناراحتی تنفسی مانند ذات الریه، برونشیت و ... مقداری دانه خردل را روی سینه و گلو بمالید.

برای برطرف کردن ناراحتی کلیه، مفید است. برای تهیه ضماد خردل، یک سهم پودر دانه خردل را با ۴قسمت آرد (ترجیحاً آردگندم) و یک عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و روی پارچه تمیز بمالید و روی قسمت موردنظر قرار دهید. در صورت احساس سوزش سریع ضماد را بردارید و کاملاً آن قسمت را بشویید.
[بیمارستان فوق تخصصی بیکن مالزی]
کلیه حقوق برای موسسه رسانه سلامت محور محفوظ می باشد