بعد از خواندن این خبر دیگر قند و شکر نمی‌خورید!! - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>کربوهیدراتها به دو دسته ساده و مرکب تقسیم بندی میگردند. مواد غذایی حاوی کربوهیدراتهای ساده (قندی) شامل: قند، شکر، شیرینی جات و نوشابه ها بوده و گلوکز خون را بسرعت افزایش میدهند و باید از آنها اجتناب کرد. کربوهیدراتهای مرکب(نشاسته ای): نان، سیب زمینی، ماکارونی، برنج، غلات و میوه ها میباشند و باید بیشتر از این کربوهیدراتها مصرف کرد. مضرات مصرف شکر و قند به قرار زیر میباشد:


1-سرکوب سیستم ایمنی بدن.
2-بر هم زدن تعادل املاح در بدن.
3- کاهش تمرکز، بد خلقی و افزایش اضطراب.
4-کاهش انعطاف پذیری و عملکرد بافتها.
5-افزایش سطح تری گلیسریدهای خون.
6-سبب فقر مس و کروم میشود.
7- تداخل در جذب کلسیم، منیزیم و پروتئینها.
8-پیری زود رس.
9-پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه ای.
10- افزایش چاقی، کلسترول خون و فشار سیستولیک قلب.
11-کاهش ویتامین E در خون.
12-کاهش هورمون رشد.
13-کاهش توانایی عملکرد آنزیمها.
14- کاهش ظرفیت یاد گیری - کاهش عملکرد حافظه.
15-بر هم زدن تعادل هورمونها.
16-نقش در ابتلا به بیماری دیابت.
17-سرگیجه و خواب آلودگی.
18-شکر یک ماده اعتیاد آور است.
19-کاهش پایداری عاطفی.
20-میتواند موجب یبوست و یا واریس گردد.
21- میتواند منجر به سرطان پروستات، پستان، تخمدانها و روده گردد.
22-افزایش بیماریهای قلبی-عروقی.
23-سردرد و میگرن.
24-افزایش هورمون استروژن در مردها.
25-افسردگی.
26-میتواند مانند الکل ایجاد مسمومیت کند.
27- باعث افزایش سطح دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین در خون میگردد.
28-میتواند ایجاد سنگ صفرا و سنگ کلیه کند.
29-میتواند آسم و یا آلرژی ایجاد کند.
30- میتواند به ساختار DNA آسیب وارد سازد.