آشنائی با خواص طالبی - -
<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>[attachment=8202]طالبی برای خون سازی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است
تغذیه > میوه و سبزی- همشهری آنلاین:
یک متخصص تغذیه گفت: طالبی به دلیل داشتن ویتامین A برای خون سازی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
میترا زراتی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: طالبی بسیار کمکالری است و سرشار از ویتامینهای A ، C و پتاسیم است.
وی گفت: طالبی اشتهاآور است و به دلیل داشتن پیشساز بتاکاروتن برای خونسازی و تقویت سیستم ایمنی بسیار اهمیت دارد و برای استحکام استخوانها نیز ویتامین A بسیار ضروری است که میتوان بعد از غذا از طالبی استفاده کرد.
این کارشناس تغذیه بیان داشت: ویتامین A آنتی اکسیدان و محلول در چربی است. همچنین ویتامین C آنتی اکسیدان محلول در آب است و مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از این دو ویتامین، ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن مثل بیماریهای قلبی، سکته و سرطان را کاهش میدهد.
زراتی افزود: طالبیهایی که داخل آن نارنجی است و به اصطلاح گرمک گفته میشود، خواص بیشتری دارد و بتاکاروتن موجود در آن زیاد است همچنین طالبی ادرارآور و ملین است و موجب طراوت و شادابی پوست بدن میشود.
وی اظهار داشت: کسانی که مبتلا به آلرژیهای فصلی هستند، عطسه، سرفه و خارش زیاد دارند، از مصرف طالبی پرهیز کنند به دلیل اینکه آلرژی آنها را افزایش میدهد.
طالبی، درمان کننده بیماریهای قلبی
تغذیه > میوه و سبزی- همشهری آنلاین:
طالبی منبع غنی از ویتامینهایی است که از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
به گزارش پانا، طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A است و مملو از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A میشود.
براساس مطالعات اخیر دانشمندان، طالبی علاوه بر ویتامینهای A و C حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامینهایB6،B3،B5 وB1 است.
طالبی منبع غنی ویتامینهای A و C و منبع بسیار خوب ویتامین B6 و پتاسیم و منبع خوبی از سایر مواد مغذی ذکر شده است.
همانطور که ویتامین A آنتیاکسیدان محلول در چربی است، ویتامین C آنتیاکسیدان محلول در آب است و مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از این دو ویتامین، ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن مثل بیماریهای قلبی، سکته و سرطان را کاهش می دهد .
وجود مجموعهای از ویتامینهای گروه B در این میوه آن را به یک ماده بسیار خوب برای سوخت و ساز انرژی در بدن تبدیل کرده است. لاغرکننده است.
[attachment=8203]