نکات مربوط به فصل گرما - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>
شگردی برای خنك شدن در فصل تابستان
پنجشنبه ۹ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۱۵
این متخصصان همچنین توصیه می‌كنند كه ترجیحا در روزهای خیلی گرم به جای نوشیدن آب یخ از آب آشامیدنی با دمای معمولی اتاق مصرف كنید.
به گزارش افکارنیوز به نقل از ایسنا، متخصصان بهداشت عمومی می‌گویند: نوشیدن یك فنجان چای همراه با یك عدد ساندویچ خیار، ترفندی موثر برای خنك كردن بدن در ماه‌های گرم تابستان است.این متخصصان تاكید كردند با وجودی كه معمولا خوردن بستنی در فصل گرما وسوسه‌انگیزتر است و مردم تصور می‌كنند كه با خوردن بستنی در گرمای تابستان خنك می‌شوند، اما این تصور كاملا اشتباه است و خوردن بستنی در خنك كردن بدن تاثیری ندارد.

این متخصصان همچنین توصیه می‌كنند كه ترجیحا در روزهای خیلی گرم به جای نوشیدن آب یخ از آب آشامیدنی با دمای معمولی اتاق مصرف كنید. به این ترتیب تاكید می‌شود كه خوردن میوه‌ها و سبزی‌هایی كه ذخیره آب فراوان دارند مانند هندوانه و خیار، بهترین گزینه‌ها برای خنك شدن در فصل گرما هستند. غذاهای حاوی غلات نیز برای این فصل مناسب هستند چون با تامین منیزیم و كلسیم مورد نیاز بدن از انقباضات عضلانی ناشی از گرما و كم‌آبی پیشگیری می‌نمایند.