خوراکی های موثر در افزایش طول عمر - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>چقدر خوب است که غذایی را که می‌خوریم سا لم و عاری از هر نوع میکروب و سمی باشد. بعضی اوقات با خود فکر می‌کنیم چه غذایی باعث سلامتی و افزایش طول عمر ما می شود، جواب این سئوال خیلی آسان نیست. اما بعضی راهنمایی‌ها در این زمینه می‌تواند مثمر ثمر باشد.

نخوردن غذاهایی که از لحاظ ژنتیکی تغییر یافته‌اند

غذاهایی که از لحاظ ژنتیکی تغییر یافته اند- شامل گیاهی و حیوانی- یعنی دستکاری گیاهان و حیوانات، به گونه‌ای که آنها را حاصلخیزتر و پربارتر کنیم، یا آنها را نسبت به آفت کش‌ها مقاومتر کنیم. پربارتر کردن گیاهان و حیوانات بدین معنی است که مثلا با هورمون رشد، جوجه‌ای را بزرگتر یا گاوی را فربه‌تر کنیم. در حقیقت، مثل زمانی است که یک کشتی‌گیر استرویید مصرف کند. استروییدها سرعت رشد را بیشتر می‌کنند اما تاثیرات منفی هم بر جا می‌گذارند. خیلی زود است که به تاثیرات غذاهای تغییر یافته ژنتیکی پی ببریم. باید چند نسل بگذرد تا اثرات سوء آنها را بر بدن انسان ببینیم. پس در این بین، غذاهای طبیعی و ارگانیک را مصرف کنید.

غذاهای تهیه شده از مواد افزودنی را حذف کنید

از خوردن غذاهای تصفیه شده و فرآوری شده پرهیز کنید- مواد مغذی این غذاها را در ابتدا از آنها جدا می‌کنند و دوباره پس از طی فرایندی به آنها اضافه می‌کنند. سولفیت‌ها، نیترات‌ها، از افزودنی‌های معمول هستند که به غذاهای بسته بندی و کنسروی اضافه می‌شوند تا باعث نگهداری رنگ غذا، جلوگیری از فساد آن و افزایش طعم غذا شوند. سولفیت می‌تواند باعث آلرژی شود. نیترات هم با آمینه‌های موجود در غذا ترکیب می‌شود و در نهایت می‌تواند باعث سرطان یا مشکلات عصبی شود. بعضی از سردردها به خاطر خوردن این دسته از غذاها می‌باشد. بعضی دیگر از افزودنی‌ها و رنگ‌های خوراکی نیز در حیوانات باعث سرطان می‌شوند و در کودکان بیش فعالی ایجاد می‌کنند. از مغازه‌های اطراف منزل خود غذاهای بومی و طبیعی تهیه کنید و از خوردن غذاهای آماده بپرهیزید.

راهنمایی‌هایی در زمینه تهیه غذا

سالهاست تهیه غذاهای آماده، همه را از خوردن غذاهای حیوانی و گیاهی دور ساخته است. خیلی از غذاهایی که از سوپرمارکت‌ها می‌خرید هفته‌ها یا شاید ماه‌ها در قفسه مغازه می‌مانند تا به دست شما برسند. این غذاها با نیتروژن و مواد مصنوعی دیگر آماده می‌شوند و باعث تازه نگه داشتن ظاهر آنها می‌شوند، با این وجود همه این غذاها ارزش غذایی ندارند. اما غذاهایی که خود شما تهیه می‌کنید، بدون هیچ ماده افزودنی آماده می‌شوند و غنی از مواد مغذی می‌باشند. لذا خوراکی‌های تازه و به فصل را تهیه کنید. با خرید غذاهای بومی شما از خوردن غذاهایی که فرسنگ‌ها از شما دور بوده‌اند و الان به دست شما می‌رسند، اجتناب می‌کنید. وقتی محصولی گیاهی یا حیوانی نباشد، حتما آنها را 5 دقیقه در آب سرد قرار دهید، یک قاشق سوپ خوری نمک یددار و یک قاشق سوپ خوری سرکه به آن اضافه کنید، سپس آب آن را خالی کنید و آب کشی نمایید. همچنین لایه بیرونی میوه‌ها و سبزیجات را- که مملو از کودها و آفت کش‌هاست- جدا کنید. هر چند که مواد مغذی فراوانی در پوست میوه‌ها نهفته می‌باشد. خیلی از میوه ها، مثل خیار در معرض کود فراوانی قرار می‌گیرند، حتما هنگام شستن آنها دقت کافی مبذول کنید. همچنین میوه‌ها را به صورت تازه میل کنید.

گوشت

خیلی از گوشت‌ها، گوشت بوقلمون و فرآورده‌های لبنی، دارای آفت‌های قابل ملاحظه‌ای، هورمون فراوان یا آنتی بیوتیک‌ها می‌باشند، که همه اینها برای سلامتی انسان مضر هستند. علاوه بر این، خوراکی‌های تجاری که به حیوانات خورانده می‌شوند دارای هورمون‌های محرک رشد، داروها، رنگ‌ها و سموم می‌باشند. نزدیک به 000/140 تن گوشت بوقلمون سالیانه به خاطر سرطان، غیر قابل خوردن هستند. بیشتر از 40 درصد آنتی بیوتیک‌های تولیدی در ایالات متحده، برای افزودن به غذای حیوانات ساخته می‌شوند. نتیجه زیستی، بعد از اینکه انسان و حیوان این آنتی بیوتیک‌ها را دفع کرد، گونه‌ای از باکتری به وجود می‌آید که برای محیط زیست خطرناک می‌باشد. برای سالم بودن تا حد ممکن از غذاهای بومی و خانگی مصرف کنید. امیدواریم راههای تهیه غذاهای خانگی و محلی را بیاموزید و سلامتی خود و خانواده‌تان را تضمین کنید.

شاد و شاداب باشید.