خواص غذائی و داروئی سیر - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>
خوراکی با خاصیت ضد عفونی کننده


این خوراکی ضمناً به خاطر فوایدش بر سیستم قلبی عروقی، به میزان زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد

سیر: ضد عفونی کننده و روان کننده


سیر تأثیر ضد عفونی کنندگی بر روی سیستم گوارشی و تنفسی دارد. ضمناً به خاطر فوایدش بر سیستم قلبی عروقی، به میزان زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این حال، این ایده که سیر میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد، هنوز به اثبات نرسیده است.

سیر و خواص ضد عفونی کننده اش

سیر به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی اش، به پیشگیری یا درمان عفونت های گوارشی و تنفسی کمک می‌کند. ضمناً سیر می‌تواند به عنوان ضد عفونی کنندۀ روده ای مورد استفاده قرار گیرد و می‌تواند با کرم های روده ای مبارزه کرده و آنها را از بین ببرد.

سیر و خواصش بر روی سیستم قلبی عروقی

یکی از مهم ترین آثار سیر، تأثیر روان کنندگی خون است. به همین علت در موارد مشکلات خفیف گردش خون، سیر مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه می‌تواند به حل کردن لخته های کوچک خون کمک کند و مانع از تصلب شریان بشود. علاوه بر این، سیر بر عروق کُرُنر اثر گشادکنندگی دارد و در پیشگیری از آسیب ها و صدمات قلبی عروقی سهیم است. مصرف منظم سیر برای پیشگیری از سرطان معده هم توصیه شده است.

موارد احتیاطی و عوارض جانبی



حواستان باشد، در مصرف سیر زیاده روی نکنید! سیر مصرفی شما چه تازه و چه به شکل پودر باشد، مصرف بیش از حد آن باعث سوزش معده می‌شود. از سوی دیگر، مشکلاتی برای افرادی که از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می‌کنند، دیده شده است، زیرا سیر آثار بالقوۀ این داروها را بالفعل می‌کند. با این حال این موارد، نادر هستند.