نظر طب سنتی درباره ام اس و درمان آن - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا؛ افرادي كه علاقه زيادي به خوردن ترشي، سركه، تمرهندي، ماست، قره‌قروت و ... دارند، اگر در مورد غذاي مصرفي روزانه خود دقيق نباشند در معرض ابتلا به ام.اس قرار مي‌گيرند.

براساس اين گزارش اختلال در غدد درون‌ريز موجب مي‌شود كه سيستم داخلي بدن بر هم ريخته و انسان از حالت تعادلي روحي و رواني خارج شود. بهترين راهكار درماني كه در زمينه پيشگيري از بيماري ام.اس آن است كه افراد زودرنج و حساس بايد تلاش كنند تا تفسير خود را از موقعيت‌هاي اجتماعي به‌گونه‌اي تغيير دهند تا كمترين فشار رواني بر آنان وارد شود.

معمولا در مبتلايان به ام.اس، ph خون گرايش به حالت اسيدي دارد و اگر اين حالت بر اثر نوع تغذيه تكرار شود، بيمار در معرض حملات مداوم قرار مي‌گيرد و حال بيمار به مرور رو به وخامت خواهد رفت.
(خوب ماست هم در بدن اسید لاکتیک تولید میکند وph خون را پایین میاورد)
http://mscenter.ir/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%B2%D9%8A%D8%A7%D8%AF-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%B3%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D9%8A%D8%AF%D9%8A-%D8%AE%D8%B7%D8%B1-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%C2%AB%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%C2%BB-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D9%8A%D8%B4-%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%AF%D9%87%D8%AF