آیا می توان خطر عود را پس از زایمان کاهش داد؟ - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>محققان در حال انجام آزمایش های بالینی برای پیدا کردن این موضوع هستند تا ببینند آیا در زنان با طیف وسیعی از بیماریهای خود ایمنی ، هورمون موجود در دوران بارداری می تواند کمک کند.
زنان مبتلا به ام اس ، آرتریت روماتوئید و بیماری تیروئید، گزارش پیشرفت های قابل توجهی در بهبود علائم خود را در دوران بارداری داده اند.با این حال بسیاری می گویند شرایط بعد از زایمان برگشته است و با حتی بدتر شده است.
مثلا خانم کلر الیور، 36 ساله، از Peebles در مرز اسکاتلند، مادر دو پسر 10 و سه ساله است.او در سن 19 سالگی مبتلا به ام اس تشخیص داده شد، اما هنگامی که او برای اولین بار در سن 25 سالگی باردار شد، تفاوت شگفت انگیزی را مشاهده کرد.

او گفت: "فوق العاده بود، تقریبا علایم به طور کامل ناپدید شد،". "من به طور کامل احساس سلامتی می کردم. من می توانستم او را بلند کنم ، حرکت بدهم، چیزی که من فکر نمی کردم امکان پذیر باشد.
او پنج سال بعد از زایمان را بدون عود مجدد بود، و زمانی که وی برای بار دوم باردار شد اثر مشابهی را تجربه کرد.

"این موضوع باعث تعجب است که چه چیزی در بدن زنان حامله باعث این مسئله می شود، آیا هورمون حاملگی باعث این اتفاق می شود؟ چطور این مسئله اتفاق می افتد ؟
در دو کارآزمایی بالینی که در فرانسه و در ایالت کالیفرنیا برگزار می شود، محققان می خواهند بدانند آیا افزایش سطوح پروژسترون و استروژن می تواند زنان را از عود بیماری پس از زایمان محافظت می کند.

رئیس اجرایی سیمون گیلیسپی می گوید: "این دلگرم کننده است که برخی از تحقیقات، به ویژه پژوهش در فرانسه در حال حاضر می تواند سرنخ و راه رو به جلو بالقوه در درمان باشد. اما استفاده طولانی مدت از هورمون مشکل آفرین است . و تحقیقات بیشتری باید انجام شود تا مشخص شود که این هورمونها چه مزایا و چه خطراتی ممکن است داشته باشند و آیا می توان از آنها در درمان ام اس استفاده کرد.

Source: BBC News © British Broadcasting Corporation 2012 (25/05/12)