خطرامواج مغناطیسی (تشعشعات موبایل ،امواج وایرلس و...) - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>عوارض و خطرات امواج گوشی تلفن همراه

موبایل ها خطرناک تر از سیگار هستند..!!

[تصویر:  phone-egg2.jpg]

بررسی از لحاظ علمی :


امواج گوش های تلفن همراه از نوع الکترومغناطیس بوده و از لحاظ فرکانسی در رده امواج ماکروویو طبقه بندی می شوند. به طور کلی این امواج با افزایش فرکانس و دامنه، انرژی و عمق نفوذشان در اجسام مختلف بیشتر می شود. در ایران اوپراتور همراه اول از فرکانس ۹۰۰KHz و اوپراتور دوم (ایرانسل) از فرکانس ۱٫۸GHz استفاده می کنند که این فرکان از فرکانس مورد استفاده از اجاق های ماکروفر(۱٫۴GHz) به مراتب بیشتر است! با کمی جستجو در اینترنت و تحقیق در مورد آثار و عوارض امواج تلفن همراه، به سادگی خواهید فهمید که در حال حاضر این امواج رسماً به عنوان یکی از عوامل ناپیدای بروز انواع سرطان و آثار فیزیولوژیک غیرقابل جبران بر بدن انسان معرفی می شوند. تاکنون پژوهش های فراوانی درمورد عوارض فیزیلوژیک مخرب امواج تلفن همراه در دنیا انجام گرفته است. تصویر روبرو مربوط به ترموگرافی مغز یک انسان بالغ پس از ۱۵ دقیقه مکالمه به تلفن همراه است… میزان نفوذ مخرب این امواج به درون مغز با کاهش سن رابطه مستقیم دارد و کاربرد آن برای کودکان و نوجوانان باید به شدت محدود شود. در تصویر مقابل میزان نفوذ امواج تلفن همراه به بافت های مغزی در سنین مختلف پس از ۱۵ دقیقه مکالمه با تلفن همراه نشان می دهد. اگر در سایت های اینترنتی شبیه به YouTube در مورد عوارض تلفن همراه جستجو نمایید به تصاویر و مطالب هشدار دهنده و باورنکردنی فراوانی در مورد خطرات استفاده از تلفن همراه برخورد خواهید نمود که این عوارض و خطرات توسط ساپورت مالی سازندگان تلفن های همراه و تجهیزات مخابراتی دنیا کمرنگ جلوه داده می شوند.. به عنوان مثال می توان به پختن تخم مرغ توسط دو عدد تلفن همراه، یا ترکیدن ذرت در میان چهار عدد تلفن همراه اشاره کرد.



برای اثبات این موضوع یک دانه تخم مرغ خام را بین دو گوشی موبایل که در فاصله ۳۰ سانتی متری هم قرار دارند بگذارید و با یکی از موبایل ها با موبایل دیگر تماس بگیرید و اجازه بدهید ۲۰ دقیقه این تماس برقرار باشد و تخم مرغ هم بین این دو بماند. بعد از این ۲۰ دقیقه تخم مرغ شما کاملا" پخته می شود و می توانید از آن به عنوان تخم مرغ آب پز استفاده نمائید.


[تصویر:  cell-phone-brain-tumor.jpg]



آیا می دانید امواج تلفن همراه چه آسیب هایی به بدن (به ویژه مغز) شما می رساند؟

آیا تا به حال سردرد، فراموشی، خستگی زودرس و… را تجربه کرده اید؟

آیا تا کنون احساس توهم زنگ موبایل را تجربه کرده اید؟ سردرد را چطور؟!

خیلی از اوقات وقتی گوشی شما در جیبتان است ، احساس می کنید گوشی می لرزد و ویبره می زند ، پس از دیدن گوشی مشاهده می کنید که هیچ کس به شما زنگ نزده !

این لرزش موضعی به دلیل تاثیر امواج مضر و سرطان زای موبایل بر روی ماهیچه بدن شماست ! در واقع ماهیچه شما دچار لرزش شده و شما می پندارید که گوشی لرزیده است !!

بسیاری اوقات نیز وقتی با تلفن همراه صحبت می کنید گوش درد ، سر درد و
یا چشم درد می گیرید !!!
در صورتی که این عوارض تنها بخش کوچکی از خطرات اصلی مواجهه بدن با امواج موبایل است..

توسط پژوهشگران سازمان بهداشت جهانی، عوارض زیر توسط تلفن همراه به اثبات رسیده است:

۱- افزایش احتمال ایجاد و گسترش تومورهای سرطانی و آسیب پذیری بدن در برابر عوامل بیماری زا
۲- اختلالات خواب، فراموشی، سردرد و افسردگی
۳- احساس داغی در داخل سر و نزدیک محل نصب موبایل
۴- افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر و پارکینسون
۵- مسمومیت خونی
۶- بروز مشکلات ژنتیک
۷- احساس خستگی
۸- افزایش شانس ابتلا به دو نوع تومور مغزی تا ۵۰%
۸- بروز اختلالات جنسی و کاهش توان باروری و نهایتاً ناباروری
و …



چگونه عوارض و آثار مخرب امواج تلفن همراه را به حداقل برسانیم؟

گوشی تلفن همراه رااز بدن دور نگه دارید. حداقل این فاصله در افراد عادی ۱٫۵متر و در افراد باردار (و کودکان) ۲ متر می باشد.

تذکر: استفاده از هندزفری (Headset) سیمی نیز تاثیر موثری در کاهش عوارض تلفن همراه ندارد زیرا در بسیاری موارد تست شده خود هندزفری سیمی به صورت یک آنتن عمل می کند. هندزفری (Headset) های بلوتوث نیز به مراتب دارای عوارض بیشتری (علی الخصوص برای مردان) می باشند.

اثر انعکاسی امواج تلفن همراه در محیط های مسقف مانند اتومبیل و در کنار وسایلی همچون اجاق ماکروفر و تلوزیون دوچندان می شود.

ولی هنگام مکالمه با موبایل چه باید کرد؟


جهت آشنایی با این پدیده و نحوه عملکرد آن کلیک نمایید: کاور ضد اشعه تلفن همراه آیلین

در مورد کاور ضد امواج تلفن همراه آیلین به دوستان خود نیز بگویید…

هدف ما حفظ سلامت تک تک افراد جامعه در مقابل عوارض خطرناک دراز مدت وکوتاه مدت امواج تلفن همراه است.



سوالات متداول در زمینه عوارض امواج تلفن همراه و کاور ضد اشعه آیلین:

•استفاده از هندزفری (hands free) نمی‌تواند خطر امواج را کاهش دهد؟
خیر، هندزفری هم مانند یک آنتن عمل می‌کند و به همان میزان تشعشع امواج را به مغز نزدیک می کند.

•امواج موبایل چقدر برای انسان این قدر مضر است که توصیه می کنیداز کاور ضد اشعه آیلین استفاده کنیم؟
ضرر امواج تلفن همراه امروز به علناً به اثبات رسیده. ولی اگر بخواهیم چند خطر مهم آن را معرفی کنیم؛ اول اینکه سلول‌های بدن انسان در گستره ۱۰ تا ۱۰۰۰ هرتز با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند، اکثر موبایل‌ها نیز در گستره ۲۷۰ تا ۱۸۰۰۰۰۰ هرتز ارتباط برقرار می‌کنند. می‌بینید که گستره امواج الکترومغناطیسی موبایل با سیستم ارتباط بین سلولی انسان هم‌پوشانی دارد و این مسأله باعث ایجاد اختلالات جبران‌ناپذیری به بدن می‌شود، مانند ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن. همچنین ثابت شده که این امواج تأثیر بدی در باروری مردان دارد. زیرا اسپرم‌ها را می‌کشد و باعث کاهش قوای جنسی آقایان می‌شود. مخصوصاً کسانی که موبایل را به کمرشان می‌بندند. من فکر کنم با وجود استفاده زیاد آقایان از موبایل، در ۵۰ سال آینده خیلی از آن‌ها نابارور شوند یا حداقل توانایی‌های جنسی‌شان کاهش یابد. منافع تجاری که بازار تلفن همراه وجود دارد باعث می‌شود بسیاری از این تحقیقات نادیده گرفته شوند. درست مثل سیگار که مدت‌ها طول کشید تا همه فهمیدند چه مضراتی دارد. علیرغم این که زیان های سیگار به اثبات رسیده است، می‌بینید که باز هم عده زیادی سیگار می‌کشند. البته موبایل هم مثل سیگار علاوه بر سرطان زا بودن مشکلات عدیده دیگری برای انسان دارد. علاوه بر آن احتمال ابتلا به بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون را هم افزایش می‌دهد. حتی در تحقیقات جدید نشان داده شده که اگر ۲ دقیقه با موبایل‌تان صحبت کنید، ساختار مولکولی بزاق دهان شما تغییر می‌کند.

•افراد زیادی را می شناسم که سالها از تلفن همراه استفاده نموده اند ولی هنوز ظاهراض سالم هستند..
تمام افرادی که از تلفن همراه استفاده می کنند داغی صورت، سردرد و سایر عوارض کوتاه مدت استفتده از تلفن همراه را تجربه کرده اند.

•چه آزمایش هایی جهت اثبات خطر جدی امواج موبایل انجام گرفته است؟
در سوئد روی یک خرگوش آزمایش جالبی انجام دادند. یک خرگوش را کنار یک موبایل گذاشتند که آن موبایل همواره روشن بود. در این مدت هم تغذیه کاملی به آن می‌دادند. پس از ۲ ماه خون و سلول‌های خرگوش را برای آزمایش به آزمایشگاه بردند و نتیجه جالب توجهی را اعلام کردند؛ آن خرگوش با ادامه این وضعیت بیشتر از یک سال زنده نمی‌ماند. حال باید ببینیم اگر روی یک انسان چنین آزمایشی انجام دهند نتیجه چه می‌شود! اگرچه فکر نکنم کسی داوطلب این آزمایش پیدا شود. نمونه نسبی آزمایش شده این کار برای انسان را می‌توانید در افرادی ببینید که شغلشان مرتبط با رادارهای نظامی است. آن‌ها طول عمر بسیار کمی دارند و یا بسیاری از آن‌ها در زمان سالخوردگی به بیماریهایی مبتلا می‌شوند که در جمعیت عادی کمتر دیده می‌شود. پرفسور برن گروپر در آزمایشی نشان داد که اگر شخصی ۲ دقیقه با موبایل صحبت کند، ساختار آنزیمی بزاق دهانش کلاً تغییر می‌کند. علاوه بر این، تأثیرات منفی بر روی خون و ادرار دارد. پرفسور برن گروپر در مقاله خود نوشته میدان‌های الکترومغناطیسی به ویژه آن‌هایی که در گستره فرکانس بدن هستند، باعث تغییر عملکرد جذب مواد معدنی در بدن می‌شوند و سرعت گسترش تومورها را افزایش می‌دهند.

•این خطرات برای همه یکسان است یا در گروه‌های سنی مختلف میزان زیان‌های متفاوتی دارد؟
یکی از بدترین چیزها برای جنینی که در شکم مادر است، امواج الکترومغناطیسی موبایل است. بدن جنین هنوز بافت خوب و کاملی را به خود نگرفته و بسیار حساس است. امواج موبایل منجر به کاهش عکس‌العمل مولکولی در بدن جنین می‌شود. این مسأله باعث ضعیف شدن سیستم‌های مختلف بدن می‌شود که شاید هنگامی که فرزند به دنیا آمد در آن دیده نشود ولی پس از سال‌ها بیماری‌های مختلفی خود را نشان دهند. در کشورهای سوئیس و اتریش به خانواده‌ها بسیار تأکید شده که بچه‌های زیر ۱۶سال اصلاً با موبایل صحبت نکنند. شما اگر یک سلول را در نظر بگیرید، دیواره‌ای آن را محاط کرده. سلول‌های مغز بچه‌ها هنوز شکل و ساختار محکمی به خود نگرفته‌اند. در واقع تکامل یافته نیستند و دیواره محکمی ندارند. به همین دلیل میزان بیشتری از تشعشعات را از خود عبور می‌دهند که باعث اختلالات عصبی در آن‌ها می‌شود و مسائلی مانند چشم درد و کم‌اشتهایی در آنها دیده می‌شود. در کل حدود ۵۸ درصد امواج موبایل‌ها برای نونهالان و نوجوانان پرضررتر است. علاوه بر آن در برخی کشورهای اروپایی استفاده از موبایل‌ها در فضاهایی که افراد زیادی تجمع کرده‌اند را صحیح نمی‌دانند، مانند اتوبوس. زیرا امواج موبایل تنها به شخص استفاده کننده آسیب نمی‌رساند بلکه نسبت به میزان فرکانسش افراد را تحت الشعاع قرار می‌دهد

•آیا واقعا با موبایل می توان تخم‌مرغ را سفت کرد؟ این هم به دلیل این امواج است؟
بله. بی بی سی هم چندی پیش خبری را در این زمینه منتشر کرد که اتفاقاً بعد از آن عده ای نیز در آلمان این کار را انجام دادند و به صحت موضوع پی بردند. عملکرد امواج مایکرویو موبایل مانند امواج مایکروویو‌های خانگی است که هم اکنون در آشپزخانه‌ها وجود دارد. با مشاهده این آزمایش به خوبی به عمق این فاجعه پی‌می‌برید. ببینید که این امواج با تخم مرغ چه کرد، همین کار را با سلول‌های مغز ما می‌کند. کلییپ تصویری و مستند این آزمایش ها، به همراه تست اشعه کاور ضد اشعه تلفن همراه آیلین در CD تبلیغاتی کاور ضد اشعه آیلین موجود است.

•استفاده از کاور ضد اشعه آیلین چند درصد امواج را کاهش دهد؟
۹۹/۹۹% از امواج مضر تلفن همراه را منحرف می کند که این امواج وارد غشای مغز نشوند.

•گفته می‌شود که در ایران اگر در روی خانه‌ای آنتن‌های BTS را نصب کنند به آن‌ها ماهیانه پول می‌دهند؟!
این پول‌ها هیچ گاه جای آن زیان‌ها را نمی‌گیرد و باید تاکید کنم خانه‌هاباید حداقل ۵۰ تا ۶۰ متر از BTS‌ها دور باشند تا امواج به آنها کمتر ضرر بزند. می‌دانید که بعد از تذکرات بسیار دانشمندان در دنیا در این مورد، در سازمان ملل بخشی به نام ICNRIP تأسیس شد که کارش فقط تحقیقات و کنترل میزان امواج الکترومغناطیسی مضر برای انسان و طبیعت است. چرا کشورهای اروپایی نسبت به موضوع حساس‌ترند؟ در کشورهای اتریش، آلمان و سوییس تاکنون دانشمندان مقالات بسیاری را ارئه داده‌اند و از دولت خواسته‌اند که به گونه‌ای قانون‌گذاری کند که کمترین میزان زیان به افراد برسد. چندی پیش از دولت‌هایشان خواستند که از نصب آنتن‌های BTS در نزدیکی مهدکودک‌ها، بیمارستان‌ها و یا مکان‌های تفریحی که بیشتر کودکان در آن‌ها رفت و آمد دارند جلوگیری کنند. در نروژ هم آزمایش جالبی انجام شد که نشان داد استفاده از موبایل برای بچه‌ها باعث خستگی، کم خوابی و کم اشتهایی می‌شود.

موبایل تنها در زمان استفاده و صحبت کردن با آن ضرر دارد؟ خیر. حمل کردنش هم ضرر دارد. حتی اگر ۳۰سانتی متر هم از شما فاصله داشته باشد امواج الکترومغناطیس حدود ۴۰۰ هزار Pw/M2 در هر لحظه با بدن اصابت می‌کند. وقتی که شما با موبایلتان حرکت می‌کنید، جاهایی که آنتن‌ها آنها را کمتر پوشش می‌دهند، گوشی شما سعی بیشتری برای به دست آوردن آنتن می‌کند، در واقع سیگنال‌های بیشتر و قوی‌تری از خود ساطع می‌کند که این موضوع بسیار خطرناک است. حتی به افرادی که مشکل قلبی دارند سفارش می‌شود که موبایل را دور از خود نگه دارند در صورتی که بعضی‌ها آن را در جیب بغلشان می‌گذارند.