خواص انواع سرکه - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>یک محقق طب اسلامی گفت: مصرف سرکه بعد از غذا می‌تواند در پاکسازی کبد مفید باشد البته سرکه سیب لطیف‌تر بوده و برای کبد مفید است و مصرف سرکه بعد از غذا موجب جذب مواد غذایی از طریق کبد می‌شود.

سید محمدابراهیم ابراهیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: پاکسازی در فصل زمستان بسیار اهمیت دارد چرا که به پیشگیری از بیماری‌ها کمک می‌کند.
وی ادامه داد: توصیه می‌شود که در فصل زمستان از گیاهان دارویی مانند آفتیمون استفاده شود چرا که آفتیمون سودای خون را از بین می‌برد و خون را لطیف می‌کند؛ سودا خلط سنگینی است که موجب تیرگی چهره و خون می‌شود.


این محقق طب اسلامی افزود: مصرف آب انار برای گرم‌مزاجان می‌تواند مفید باشد همچنین افرادی که سرد مزاج هستند , می‌توانند آب انار را با کمی گلاب یا گل‌پر استفاده کنند تا سردی انار به بدن آسیب نرساند.
ابراهیمی بیان داشت: مصرف سرکه بعد از غذا می‌تواند در پاکسازی کبد مفید باشد البته سرکه سیب لطیف‌تر است و برای کبد مفید است؛ مصرف سرکه بعد از غذا موجب جذب مواد غذایی از طریق کبد می‌شود.


وی عنوان کرد: مصرف برخی از ملین‌ها مانند خاکشیر می‌تواند در پاکسازی به بدن کمک کند و اگر خاکشیر با آب گرم مصرف شود , موجب روان شدن مدفوع شده و اگر با آب سرد مصرف شود , موجب قبض شدن مدفوع می‌شود البته اگر افراد در مدت طولانی خاکشیر را با آب گرم مصرف کنند , سودای خون‌شان از بین می‌رود.