خواص انواع بادام - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>چگونه انتخاب و نگهداری کنیم
بادام هندی عموماً به صورت فله یا بسته‌بندی‌های بزرگ در دسترس ما قرار دارند. مانند هر غذای دیگری که از فروشگاه خریداری می‌کنید مطمئن شوید که بسته‌های آن درست بسته‌بندی شده است یا نه و اینکه فروشگاه از لحاظ نقل و انتقال این محصول برای اطمینان از تازگی آن، قابل اعتماد است یا خیر؟ چه بادام هندی به صورت فله و چه در بسته بندی باشد، از نداشتن رطوبت یا آفت ناشی از حشره و اینکه چروکیده باشد، اطمینان حاصل کنید. در صورت امکان آن را بو کنید تا مطمئن شوید مانده نیست. بادام هندی، با توجه به میزان بالای اسید اولئیک بیشتر از دیگر مغزجات قابل نگهداری است اما باید در ظرفی دردار و محکم داخل یخچال نگهداری شود، جایی که بتوان تا شش ماه نگه داشت یا در فریزر که می‌توان تا حدود یک سال آن را نگهداری کرد. بادام هندی کره‌ای، مادامی‌که در آن باز نشده باشد، باید داخل یخچال نگهداری شود.