آشنایی با خواص کرفس - -
<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>اینم از خاصیت آب کرفس
پایین آوردن فشارخون، آسانکننده هضم، مقابله با سرطان و... از جمله خواص آب کرفس است.
پزشکان در طب قدیم، از آب کرفس برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میکردند.
برگهای این گیاه، دارای ویتامین A فراوانی است و ساقههای آن سرشار از ویتامینهای B1,B2,B6 و C و نیز مقادیر زیادی پتاسیم، اسیدفولیک، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، سدیم و اسید آمینه است.[نکته بهداشتی روز: اهمیت اسید فولیک]
برخی از خواص آب کرفس:
با سرطان مقابله میکند: طبق یافتههای محققان در دانشگاه نیوجرسی، کرفس دارای ترکیباتی است که از پخش سلولهای سرطانی پیشگیری میکند و دارای ترکیبی به نام استیلنیکس است که رشد سلولهای تومور را متوقف میکند.
سطح کلسترول را کاهش میدهد: تحقیقات نشان دادهاند که وجود ترکیب شیمیایی در کرفس، به نام "بوتیل فتالید" باعث کاهش سطح کلسترول بد و زیانبارخون میشود.[کلسترول؛خوببدیازشت؟!]
به هضم غذا کمک میکند: طی زمان آبگیری، مواد مغذی خاصی در فیبر این گیاه آزاد میشود که به اجابت مزاج کمک میکند و به این ترتیب از آب کرفس میتوان به عنوان یک ملین طبیعی و ضد یبوست استفاده کرد.
ادرار آور است: پتاسیم و سدیم موجود در آب کرفس تنظیم کنندههای قوی مایعات بدن هستند و به تولید ادرار کمک میکنند و بدن را از وجود مایعات اضافی خلاص میکنند. [نکتهبهداشتیروز: پتاسیمبخورید]
ضدالتهاب است: آب این گیاه در موارد التهاب مفاصل و انقباض عضلانی ماهیچه استفاده میشود وهمچنین سختی التهابات در بیماریهایی مانند آسم و آرتروز را کاهش میدهد.
فشارخون را کاهش میدهد: تحقیقات نشان میدهد مصرف روزانه آب کرفس به مدت یک هفته، تاثیر فوقالعادهای روی پایین آوردن فشارخون خواهد داشت.
رفع بیخوابی میکند: مواد معدنی موجود درآب این گیاه، خاصیت آرامبخشی روی سیستم عصبی دارند.
به کاهش وزن کمک میکند: با مصرف روزانه آب کرفس، ولع خوردن شیرینیجات، از بین میرود.
از ایجاد سنگ جلوگیری میکند: مصرف آن به شدت به افراد درگیر با سنگ کلیه و سنگهای مجاری ادراری توصیه میشود. آب کرفس از بین برنده قوی سموم بدن و به دنبال آن شکستن و حذف سنگها در بدن میشود.