خواص انواع سرکه - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>سرکه، علاوه براستفاده به عنوان چاشنی در انواع غذاها، دارای کاربردهای دیگری نیز هست.

برخی از خواص کاربردی سرکه عبارتند از:

• تنظیم PH خاک نامرغوب و افزایش اسیدیته آن.

در این روش یک پیمانه سرکه را با 4 لیتر آب مخلوط کرده و با آن گیاهان خود را آبیاری کنید.

• تسکین گزیدگی و جای نیش حشرات.

برای این کار، ‌تکه‌ای پنبه را به مقداری سرکه سفید آغشته کرده و بر روی نواحی آسیب‌دیده قرار دهید تا احساس خارش آن از بین برود و به تدریج تسکین یابد.

• درمان عفونت‌های سینوس، احتقان و انواع سرماخوردگی

برای این کار یک چهارم پیمانه سرکه را به دستگاه بخور اضافه کنید.

• پیشگیری از ایجاد بوی نامناسب در محیط دربسته ظرف غذا

برای این کار تکه‌ای نان را آغشته به سرکه کرده و طی شب آن را درون ظرف دربسته غذا قرار دهید تا از ایجاد بوی نامطبوع درون ظرف خلاص شوید.

• پیشگیری از ایجاد کرک و پرز در لبا‌س‌ها

در این روش می‌توانید یک پیمانه سرکه را درون محفظه شستشوی ماشین لباسشویی بریزید. با این کار، لباس‌های درون لباس‌شویی نیز براق می‌شوند.

• رفع بوی نامطبوع از دست

به عنوان مثال، ‌قبل و بعد از خرد کردن پیاز دستان خود را به کمی سرکه آغشته کنید تا دستتان بوی نامطبوع پیاز را نگیرد.

• تسکین گلودرد

یک قاشق چای‌خوری سرکه را درون یک لیوان آب و مقدار کمی شیرین‌کننده مانند شکر یا عسل مخلوط کرده و آن را بنوشید.
با این روش احساس بهتری خواهید داشت.