افسردگی - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>افسردگی موجب کاهش بازده کاری افراد می شود

محققین رشته روانشناسی می گویند نتایج یک تحقیق جدید تاکید می کند که مبتلایان به افسردگی که تحت درمان قرار می گیرند به طور چشمگیری نسبت به بیمارانی که درمان نمی شوند، بازده کاری شان افزایش پیدا می کند و در شغل خود بهتر عمل می کنند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، در این بررسی که از سوی متخصصان مرکز اعتیاد و سلامت روان در کانادا انجام گرفته اطلاعات گروهی از افراد تازه استخدام شده در آلبرتای کانادا مورد ارزیابی قرار گرفت. مطالعات تایید کرد کارمندانی که دوره های افسردگی را تجربه می کنند از بازده شغلی شان به میزان قابل ملاحظه ای کاسته می شود.
به گفته متخصصان؛ افسردگی تاثیرات سوئی روی درک، حضور اجتماعی و عملکردهای روزانه دارد که بی تردید روی بازده و کارآیی مبتلایان اثر نامطلوب و بازدارنده دارد اما نکته جالب در این مطالعه این است که درمان علائم این اختلال روانی می تواند اوضاع را برعکس کند و کارآیی این افراد را به طرز چشمگیری افزایش دهد.
نتیجه تحقیقات عنوان می کند که درمان افسردگی بازده کاری را افزایش می دهد .
افسردگی یک بیماری اختصاصی نیست بلکه در تماما سنین و همه نژادها، هم در زنان و هم در مردان ظاهر می شود.
افسردگی بیماری ساده ای نیست بلکه انواع گوناگون دارد به طوری که در بعضی افراد به صورت هایی ظاهر می شود که ما عموماً آنها را افسردگی نمی شناسیم. افسردگی پس از آنکه درمان شد غالباً باز می گردد.
افسردگی مسائل گوناگونی به همراه دارد. غیراز مسائل پزشکی و اندوه که بسیار شایع است، فرد مبتلا به افسردگی خود را در کارها مورد تبعیض و از نظر اجتماعی مطرود و حتی منفور خانواده خودش می بیند.
گاهی انزوای همراه افسردگی، بیمارانی را که وضعی درمان پذیر دارند به دوری از مردم یا به سوی مرگ سوق می دهد. درباره افسردگی خبرهای خوشی نیز وجود دارد: بیشتر انواع افسردگی قابل درمان اند.
در هر لحظه از زمان حداقل ۱۵ تا ۲۰ درصد افراد بزرگسال جامعه ممکن است عوارض و نشانه های افسردگی شدید را از خود نشان بدهند و میلیونها نفر در هر لحظه در جهان تحت درمان افسردگی قرار گیرند.

بهمن ۳, ۱۳۹۰ منبع :سایت پزشکان بدون مرز