درخواست از شرکت سیناژن - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>
(2011/12/07, 12:17 AM)بابک57 نوشته است: با درود
1-مشکل تشکیل حباب ( کف کردن )
برای جلوگیری از کف کردن دارو هنگام اضافه کردن حلال به پودر باید چند نکته رو توجه کنیم
الف – از بین بردن اختلاف فشار بین داخل و خارجِ ویالِ حاوی پودر :
تشکیل حباب به علت اختلاف فشار بین داخل و خارج ویال حاوی پودر به وجود می آید . ابتدا یکی از سرسوزنها رو بدون اینکه به سرنگ وصلش کنید داخل ویال حاوی پودر کنید ( یعنی سر سوزن داخل ویال پودرِ و طرف دیگر که به سرنگ وصل میشه آزاده ) با این کار فشار داخل و خارج ویال پودر یکی میشه سپس همون سرسوزنی رو که داخل ویال پودرِ درآورده به سرنگ وصل کنید و حلال رو به داخلِ سرنگ بکشید ، بعد خوب هواگیریش کنید ( اگر به همراه حلال ، هوا وارد ویال پودر کنید دوباره اختلاف فشار زیاد شده و محلول کف میکند ) و به ویال پودر اضافه کنید
ب- روش اضافه کردن حلال به پودر طوری که کف ایجاد نشود :
اضافه کردن حلال به پودر را به آرامی انجام دهید طوری که حلال از سرسوزن به صورت قطره قطره به پودر اضافه شود و به این نکته توجه کنید که : موقع اضافه کردن حلال به ویال پودر دست خود را با زاویه بگیرید ( با زاویه 45 درجه تا 70 درجه ) طوری که قطره حلال اول رویِ شیشه ی ویال افتاده وسپس لیز بُخُرَد تا به پودر برسد و قطره مستقیم روی پودر نَیُفتَد . سپس انگشت شصت خود را از روی قسمتی از سرنگ که با فشار آن سرنگ تخلیه میشود بردارید تا خودبه خود بالا بیاید ( این بالا آمدن خود به خود به این علت است که فشار داخل و خارج ویال پودر با هم یکی شود ) " دراین حالت دقت کنید که سرسوزن داخل محلول نباشد وَاِلا بجای هوا محلول وارد سرنگ میشود " بعد درهمین حالت سرنگ را به همراه سرسوزن از داخل ویال حاوی ماده قابل تزریق بیرون بِکِشید و ویال را به آرامی بهم بزنید .
ج- روش به هم زدن ویال قابل تزریق ( حلال + پودر ) طوری که کف نکند :
ویال را روی یک سطح صاف مثل میز گذاشته و به همان صورت که ویال روی سطح میز قرار دارد به آرامی و دایره وار آن را به هم بزنید ، هم زدنِ ویال را 2 تا 3 بار که تکرار کنید کافی است و نیازی به هَم زددنِ زیاد و شدید نیست چرا که پودر به راحتی و سریع حَل میشود . بعد از حل شدن پودر ویال را برای چند دقیقه به همان حالت رها کنید تا اگر احیاناً حبابی تشکیل شده است در این حالت سُکونِ ویال تَرَکیده و از بین برود . سپس محلول قابل تزریق را با همان سرسوزن داخلِ سرنگ کشیده ، سرسوزن را عوض کنید ( سرسوزن استفاده نشده را به سرنگ متصل کنید ) هواگیری کرده و با آرامش کامل و بدونِ استرس تزریق را انجام دهید .
امیدوارم بدونِ شکل تونسته باشم مفهوم رو رسونده باشم . اگر متن رو نامفهوم نوشتم لطفاً به بزرگیِ خودتون ببخشید .
تهیه سرسوزن
سرسوزن کوچکتر از سرسوزن cinnovex به راحتی از داروخانه ها قابل تهیه است ( مثل سرسوزن انسولین ) " البته من با این سرسوزن امتحان نکردم که داروی cinnovex (حلال + پودر ) از این نوع سرسوزن رد میشه یا نه ولی فکر میکنم که رَد بشه ". ولی با سرسوزن بتافرون امتحان کردم و میشه با سرسوزن بتافرون ( extavia ) تزریق cinnovex را انجام داد .
توضیح :
وقتی که سری قبلی بتافرون را با نام extavia به بیماران میدادند داخل پَکِ داروها 2 سری سرسوزن بود ، 1 سری مخصوص تزریق دستی ( سرسوزن با پوشش زرد رنگ ) و 1 سری مخصوص تزریق اتوماتیک ( سرسوزن با پوشش سفید رنگ ) بنابراین همیشه 1 سری اضافی می آمد در نتیجه عزیزانی که cinnovex استفاده میکنن میتونن از دوستانشون که از beteferon استفاده میکنن به راحتی سرسوزن کوچیک تهیه کنن .

توضح تون بسیار عالی بود دوست جان دست تون درد نکنه happy0065.gif
فقط یک نکته هست اونم اینکه بتافرون با اکستاویا فرق داره !!!
درسته جفت شون از یک خانواده هستند ولی من نوعی که دارم بتافرون مصرف می کنم سرسورنگ دوتایی ندارم اون کسانی فقط و فقط و فقط این دو تا سرسورنگی رو که شما فرمودین دارن که اکستاویا مصرف می کنند.
اسم دارو که فرق داره شرکت تولید کننده دارو هم متفاوت هست و خوب یک سری مواردی هست که این دوتا را از هم متمایز می کنه.
این دو تا دارو از لحاظ محتوایی یکی هستن ولی از نظر تجهیزات جانبی کاملا با هم فرق دارن .