خواص گیاه جینسینگ - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>
(2010/10/16, 02:29 PM)شفا یافته نوشته است: من به شکل این ترکیب استفاده میکنم. خیلی هم خوشمزه هست.

معجون جین سینگ روزی 3 قاشق مربا خوری صبح و ظهر و شب میل شود.
مواد لازم:
جین سینگ 50 گرم.
زعفران گل 1 مثقال.
هل سبز 5 مثقال.
عسل 1 كیلو.
طرز تهیه: مواد فوق را آسیاب كرده با عسل خوب مخلوط كنید و طبق دستور میل كنید.


جین سینگ به دو رنگ قرمز و سفید وجود داره (من تفاوتهای درمانیش را نمیدونم اما از هر دو استفاده کردم).

جین سینگ بعنوان یک ماده انرژی زا توسط ورزشکاران حرفه ای مورد استفاده قرار میگیره.

ترکیب فوق بسیار انرژی زا هست و من یکی از دلایل برگشت انرژیم را استفاده از این معجون میدونم.

● تفاوت جینسینگ قرمز و سفید:
در هنگام برداشت جینسینگ به طور طبیعی سفید رنگ بوده و بر اساس اعمال روش های بعدی که در طی آن جینسینگ خشک می شود، رنگ بعدی آن حاصل می گردد.
در دوران باستان جینسینگ قرمز به جینسینگی اطلاق می شد که پس از عملیات خشک شدن در برابر نور آفتاب به دست می آمد. ولی در دوران مدرن جینسینگ قرمز معمولاً طی پروسه بخار دادن که تأثیر مشابه ای را بر روی رنگ آن می گذارد حاصل می شود. در هر دو صورت این تغییر رنگ در نتیجه کاراملیزه شدن قندهای موجود در ریشه این گیاه اتفاق می افتد. به نظر می آید که تفاوت چندانی میان ریشه خشک شده در آفتاب یا بخار داده شده جینسینگ ( جینسینگ قرمز) با ریشه معمولی جوشانده شده آن ( جینسینگ سفید) در خواص، وجود نداشته باشد.
● چند نکته:
جینسینو ساید با نام علمی Saponins Tri pterpenoid و در برخی مواقع نیز با نام panaxoside در ریشه جینسینگ شناخته می شود.
▪ Saponin ها دارای خواص دیگری چون تب بر بودن، ضد تشنج بودن و تنظیم قند و کلسترول خون را نیز دارا می باشند.
▪ ریشه های جینسینگ فقط در فصل پاییز جمع آوری می شوند چرا که فقط دراین حالت است که می توانند حالت گوشتی و ظاهر مناسب و مطبوع خود را حتی پس از خشک شدن نیز حفظ کنند.