نقش تغذیه دراسترس ، اضطراب و افسردگی - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>[attachment=3883] [attachment=3884] [attachment=3885]

از جمله گیاهان دارویی که در درمان افسردگی بکار می رود می توان به موارد زیر اشاره کرد:

جو دوسر: اثرات ضد افسردگی آن شناخته شده است.جوشانده یا 2-3 سی سی عصاره ی مایع آن هر روز مصرف شود.در صورت حساسیت به گلوتن مصرف نشود.


ریحان:برگ تازه ی آن را بخورید.از عصاره ی روغنی آن استحمام کنید.برگ آن را با گلبرگ گل سرخ یا بادرنجبویه مخلوط کرده و دم کنید.روزانه یک فنجان دم کرده میل کنید.

گل گاوزبان: 10 سی سی افشره ی گیاهی روزی سه بار و یا دم کرده ی آن روزی یک فنجان.

دامیانا:این گیاه با نام Turnera diffuse هم اثرات ضد افسردگی و هم تقویت سیستم هورمونی مردانه دارد.به صورت دم کرده و یا تنتور سه بار در روز

پرتقال: قطره ی خوراکی آن اثرات ضد چاقی و ضد افسردگی دارد.روزی سه بار هر بار 10 قطره پس از غذا مصرف شود.در موارد افت فشار خون مصرف نشود.

علف چای یا گل راعی:دم کرده یا تنتور بخش هوایی آن در درمان افسردگی ،اضطراب،خستگی مزمن و دردهای عصبی موثر است.مصرف آن حداقل برای دو ماه توصیه می شود.

گل سرخ:آثار ضد افسردگی ،محرک قوای جنسی،آرام بخشی و ضد اسپاسم دارد.هم به صورت دمکرده و هم عصاره ی روغنی آن مصرف می شود.

زعفران:عصاره کلاله ی زعفران در درمان افسردگی و اختلالات جنسی بکار می رود.

گل شاه پسند(Verbena officinalis):اثرات آرام بخش،ضد اسپاسم،محرک و ضد افسردگی آن معرفی شده است.دم کرده و یا تنتور آن برای رفع خستگی و افسردگی استفاده می شود.در بارداری منع مصرف دارد.

اسطوخودوس:تنتور آن برای رفع سردرد و افسردگی روزی دوبار مفید است.

بادرنجبویه:دمکرده ی برگ آن و تنتور آن در درمان افسردگی بسیار موثر است .عصاره ی روغنی آن بسیار قوی تر است و چند قطره از آن برای رفع افسردگی در روز دارویی عالی است