خوراکی های موثر در افزایش طول عمر - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و فکر می کنید به سختی چنین غذایی خواهید یافت و اماده کردن غذای سالم را سخت می دانید به اشپزخانه ی خود نگاه کنید، در اشپزخانه ی شما بیش تر از انچه که فکر کنید غذاهای شگفت انگیز وجود دارد، از شکلات گرفته تا قهوه و گردو، این هفت غذای روزانه ی شگفت انگیز به سلامتی شما کمک می کند.

شکلات
خبر خوب برای معتادان به شکلات: شکلات یکی از سالم ترین غذاها برای قلب است. در سال 2011 یک مطالعه در دانشگاه هاروارد نشان داد که ترکیبی الی به نام فلاوانوئید که در کوکا (دانه هایی که از ان شکلات ساخته می شود) وجود دارد همزمان با بالا بردن سلامتی عروق، فشار خون و سطح کلسترول را کاهش می دهد و به جریان یافتن خون کمک می کند. البته در مورد HLD،کلسترول خوب خون، مطالعه ای انجام نشده است. دکتر اریک دینگ( متخصص تغذیه و اپیدمیولوژی) در این مورد می گوید تمام این اقدامات از قلب در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند.

با وجود این اخبار خوب شما اجازه ندارید هر نوع شکلاتی را که به دستتان رسید بخورید.دکتر جوزف مارون می گوید: شکلاتهای 80 درصدی که در کشور ما وجود دارد سالم نیستند. انها حاوی شکر هستند و فلاوانوئید های طبیعی موجود در دانه و درخت کوکا از انها استخراج شده است. متخصصان ما توصیه می کنند روزانه 2 تا 4 قطعه شکلات خالصی را که حداقل 70 تا 75 درصد کوکا دارد مصرف کنید زیرا میزان فلاوانوئیدهای بیشتری دارد. اما اگر شکلات دوست ندارید به جای قطعات شکلات، روزانه 400تا 450 میلی گرم از فلاوانوئیدهای شکلات را به صورت مکمل مصرف کنید.

قهوه
زمانی که همه در مورد فواید قهوه سخن می گفتند مطالعه ای از اثرات معجزه اسای ان در مردان خب داد. مطابق تحقیقاتی که در سال 2011 در دانشگاه هاروارد انجام شده است مصرف قهوه شانس ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد.

مطابق این تحقیقات در مردانی که روزانه بیش از 5 فنجان قهوه می خورند شانس ابتلا به سرطان پروستات و مرگ ناشی از ان به ترتیب 20 تا 60 درصد کاهش می یابد.

برای بسیاری از افراد 6 فنجان قهوه در روز بسیار زیاد است اما مطالعات دیگر ثابت کرده اند مردانی که روزانه 2 تا 3 فنجان قهوه می خورند به نسبت انهایی که اصلا قهوه مصرف نمی کنند شانس ابتلا به سرطان کمتری دارد.
خودتان را عادت دهید که صبح ها دو فنجان قهوه بخورید.

تره شاهی
با وجودی که این سبزی چندان معروف نیست اما بر یکی از جنبه های مهم سلامتی زنان موثر است. این سبزی از رشد تومورهای سرطانی سینه جلوگیری می کند.

با وجود اینکه تحقیقات کمی انجام شده است محققان دانشگاه ساوتمپتون انگلستان در سال 2011 گزارش دادند که ترکیبات موجود در تره شاهی سیگنال هایی را که از تومور برای افزایش جریان خون فرستاده می شود خاموش می کنند این کار روش بسیار خوبی است برای اینکه رشد تومور را متوقف کنید.

همه ی تومورها به رگ های خونی جدیدی نیاز دارند، اگر شما از ساخت رگ های جدید جلوگیری کنید به خوبی مانع رسیدن خون به تومور می شوید. دکتر ماریون در این باره می گوید: اکثر داروها ( که برای درمان سرطان سینه استفاده می شوند.) از تولید رگ های خونی جدید توسط بافت تومور جلوگیری می کند، و به این ترتیب شما می توانید مانع رشد تومور شوید یا حداقل سرعت رشد ان را کم کنید.

اگرچه تحقیقات دیگری هم باید انجام شود خوب است این سبزی را به رژِیم غذایی خودتان اضافه کنید. خوردن تره شاهی همراه با ساندویچ یا به عنوان سالاد مطمئنا ضرری ندارد.

گردو
بیشتر اجیل ها به عنوان غذاهایی فوق العاده شناخته می شوند. با غلظت بالای چربی های غیر اشباع مثل امگا 3 که باعث کاهش کلسترول می شود و به این ترتیب ریسک ابتلا به بیماری های قلبی کاهش می یابد. مطالعه ای در سال 2011 ثابت کرد که در بین تمام دانه های مغذی گردو بهترینشان است.

بر اساس مطالعات دکتر جو وینسون مقدار انتی اکسیدانی که در گردو وجود دارد دو برابر انتی اکسیدانی است که در بادام و بادام زمینی- دو تا از محبوب ترین اجیل ها در امریکا- وجود دارد.
تحقیقات این متخصص نشان داده است تمام اجیل ها در مقایسه با ویتامین E منبع بهتری برای برای انتی اکسیدان هستند. اما در مقایسه ی گردو با بادام و بادام زمینی مشاهده کردند که هم میزان انتی اکسیدان ان بیشتر است و هم کیفیت ان بهتر است.
گردو نه تنها سطح کلسترول را بهبود می بخشد بلکه به کنترل وزن هم کمک می کند.

روغن زیتون
یک مطالعه در سال 2011 ، 7625 فرد فرانسوی 65 ساله یا پیرتر را از نظر مصرف روغن زیتون بررسی کرد و مشاهده شد که افرادی که به طور پیوسته از روغن زیتون استفاده می کنند 41 درصد کمتر از افرادی که هرگز از روغن زیتون استفاده نکرده اند دچار سکته مغزی شده اند.

دکتر سیلیسیا سامیری متخصص تغذیه و اپیدمیولوژی دانشگاه بورداکس فرانسه می گوید: ما نمی دانیم چه ماده ای در روغن زیتون می تواند از سکته جلوگیری می کند. اما ممکن است اولئیک اسید موجود در روغن زیتون، جذب اسیدهای چرب اشباع شده را کاهش دهد و با این کار شانس سکته مغزی را کاهش دهد.

سیب
در سال 2011 مطالعه ای در دانشگاه فلوریدا انجام شد که در ان زنان یائسه شده ای که روزانه 75 گرم سیب خشک شده مصرف میکردند با زنانی که میوه ی خشک دیگری می خوردند مقایسه شدند. نتیجه چه بود؟ زنانی که سیب مصرف می کردند 23 درصد LDL ( کلسترول بد ) کمتر و 4 درصد HDL ( کلسترول خوب ) بیشتری داشتند.

علاوه بر اینکه 240 کالری اضافی که تکه های خشک سیب به بدن می رسانند باعث چاقی نشد بلکه گروهی که سیب دریافت می کردند در طی یک سالی که مطالعه انجام می شد به طور متوسط 3.3 پوند وزن کم کردند. اگر چه در این مطالعه از سیب خشک شده استفاده شد ولی به نظر می رسد خوردن مقدار برابر از سیب تازه هم همین اثرات را داشته باشد.

غلات کامل
شاید تحقیقات جدید شما را مجبور کند قبل از اینکه نان با ارد سفید بخرید دوباره فکر کنید. غذاهایی با غلات کامل و سبوس مثل جو دوسر، برنج قهوه ای و ... می تواند مانع بیماری های عروق کرونر شود و به سلامتی سیستم گوارشی کمک کند.

این مواد همچنین حساسیت به انسولین را افزایش می دهند و به این ترتیب میزان قند خون شما، یکی از فاکتورهای مهم برای افراد دیابتی، بهتر کنترل شود. یک مطالعه در سال 2010 نشان داد که مصرف غلات احتمال مرگ به هر علتی را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2، 16 تا 31 درصد کاهش می دهد. دکتر مارون می گوید: غلات کامل می تواند جذب کلسترول را کاهش دهد مثل داروهایی که شما برای کاسترول بالا مصرف می کنید. با کاهش سطح کلسترول ریسک ابتلا به بیماری قلبی هم کاهش می دهید.