ظروف مناسب‌ و نامناسب براي پخت غذا - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>طبخ غذا در ظروف مسی، آری یا خیر ؟!

برای جبران كمبود خون و پیشگیری از ورود میكروب به غذا از ظروف مسی برای طبخ غذا استفاده شود.
دكتر «گودرز وحدتی» درگفت وگو با ایرنا گفت: جیره غذایی طبیعت بدن در روز برای دریافت آهن حدود 15میلی گرم است كه از این مقدار حدود 10 درصد آن از طریق روده ها جذب می شود.

وی افزود: به عبارت دیگر، روزانه كمتر از یك میلی گرم آهن از بدن دفع می شود و با توجه به محدودیت متابولیسم آهن، چنانچه بیماری درجریان یك خونریزی مزمن، روزانه حدود چهار میلی لیتر خون از دست بدهد، دچار كم خونی می شود.
این پزشك با بیان اینكه تنگی نفس، تپش قلب و درد قفسه سینه از مهم ترین علایم كم خونی است، ادامه داد: طبخ غذا در ظروف مسی، تاثیر بسزایی درجبران كمبود خون در بدن دارد.
به گفته وی، یون آزاد شده از ظروف مسی هنگام طبخ وارد غذا می شود و در نتیجه انسان، احساس نشاط و انرژی فوق العاده ای می كند.