خواص قارچ کومبوچا - -

<style>body{font-family: tahoma; font-size: 13px; direction: rtl;} hr{ display: none;}</style>
قارچ کامبوچا
گفته می شود این قارچ به دليل‌‏‎ اثردرمانی آن یا به قول بعضی ها به دلیل خاصیت معجزه آسای درمانی،بهترین دارو برای درمان ام.اس وبیماری های دیگر است.

کامبوچا-یک نوع قارچ است که استفاده از آن به دوهزار سال پیش و به منچوری(چین)بر می گردد.

خواص درمانی که به این قارچ می دهند بسیار است.از پیشگیری ودرمان بعضی سرطانها و ام.اس(مالتیپیل اسکلروز )گرفته تا رفع یبوست و آلرژی،درمان تنبلی کلیوی و کبدی،حتی رفع چین و چروک پوست و لاغری.

آنچه در مورد گیاه درمانی بطورکلی صادق است در مورد این قارچ نیز صادق است.اولا این قارچ فقط یکی ازهزاران یا صدها هزارگیاه است که درچین باستان،ژاپن،هندوحتی ایران وجودداشته است ودرگذشته حکیمان واطبا تنها ازاین ذخیره طبیعی برای درمان همه بیماری ها استفاده می کردند.ثانیا، گیاهان دارویی،برخلاف داروهای شیمیایی و سنتتيك‌‏‎ عوارض جانبی وخیم ندارند،ثالثا بعدازحدود یک قرن که از استعمال داروهای شیمیایی و مبارزه با عوارض جانبی سوء آنها می گذرد معلوم گردیده آنچه مردم در مردم درفرهنگها وتمدنهای گذشته درسرتاسر دنیا مفیدومثر شناخته بودند بی جهت نبوده است.

روی آوردن دوباره مردم دنیا به گیاه درمانی وروشهای طبیعی معالجه بیماریها درنتیجه توجهی است که دانشمندان امروزی وموسسات تحقیقاتی وداروسازی به گیاهان وخواص ناشناخته آن نشان می دهند.

ظرف‌‏‎ ‌‏‎ دو‏‎دهه گذشته كارخانه‌هاي داروسازي و موسسات تحقيقاتي جنگلهاي استوايي‌‏‎ را در آمریکای جنوبی زیر پا گذاشتند و برای یافتن درمانی برای بیماری های سرطان،ام.اس و... ازهردرخت،بوته،علف،قارچ وجلبک نمونه برداری کردند.درنتیجه ،ازنوعی قارچ کفک مانند که روی تنه درختی درگوشه ای ازجنگل استوایی رشد میکرد دارویی استخراج کردند که درمان برخی امراض صعب العلاج موثربود.کمپانی ها وغوله ای داروسازی ازگیاه دیگری درجنگل های ماداگاسكار ماده دارویی برای معالجه لوسمی و هوجکین (دونوع سرطان خونی)ساختند وبه بازار عرضه کردند.

موارد فوق نشان می دهدکه همه مردم دنیا چه عامی وچه عالم دوباره به این عقیده قدیمی رسیده اند که شفای دردهای بشردرطبیعت اطراف اونهفته است .پس بایستی هم درمانهای طبیعی وراه وروش زندگی طبیعی راجدی بگیریم.

امادرمورد كومبوچا که آنرا روی چای دم کرده معمولی کشت می دهند بعدازمدت 7 روز تکثیرپیداکرده وچای را به یک مایع ترش مزه وکمی تند تبدیل خواهد کرد که باید هرروزصبح ناشتا نصف فنجان از آن رانوشید.