وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس

نسخه کامل: اضطراب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
ژن در برابر عوامل محیطی؛

از اضطراب خود بیشتر بدانید


پژوهشی جدید نشان داده است که اختلالات اضطراب می توانند از یک مجموعه پیچیده از عوامل خطرساز شامل ژنتیک، شیمی مغز، شخصیت، و رویدادهای زندگی ناشی شوند.

هنگامی که فردی تحت تاثیر اختلال اضطراب فراگیر، اختلال وسواس فکری اجباری، اضطراب اجتماعی، یا دیگر بیماری های مرتبط قرار می گیرد، ترس و وحشتی طاقت فرسا و رفتارهای منفی دیگر را تجربه می کند که حتی زندگی روزانه وی را نیز تحت تاثیر قرار می دهند. همانند بسیاری از شرایط سلامت روانی دیگر، ما درک کاملی از دلایل دقیق بروز این اختلالات نداریم.

چه چیزی اختلال اضطراب شما را موجب شده است؟

به گزارش "مدیکال دیلی"، بنابر گزارش انجمن اضطراب و افسردگی آمریکا، پژوهشی جدید نشان داده است که اختلالات اضطراب می توانند از یک مجموعه پیچیده از عوامل خطرساز شامل ژنتیک، شیمی مغز، شخصیت، و رویدادهای زندگی ناشی شوند. این اختلالات حدود 40 میلیون نفر را تنها در آمریکا تحت تاثیر قرار می دهند.

اختلالات اضطراب چه هستند؟

گسترده‌ترین نوع اضطراب به نام اختلال اضطراب فراگیر شناخته می شود اما شاید نامی بر اساس سرواژه های آن یعنی GAD را شنیده باشید. به گفته انجمن اضطراب و افسردگی آمریکا، نشانه های این اختلال شامل افکار اضطرابی مداوم در بیشتر روزهای یک دوره زمانی شش ماهه، خستگی، مشکلات خواب، و حملات هراس مکرر می شوند.

اختلالات اضطراب می توانند خود را در یک موقعیت خاص - مانند تعامل با یک گروه از مردم - یا اضطراب اجتماعی آشکار سازند. انواع دیگر شامل اختلال هراس، اختلال استرس پس از سانحه، و ترس های خاص می شوند.

ژنتیک

همانند ریسک های ژنتیکی بیماری قلبی یا سرطان، اختلالات اضطراب می توانند در حقیقت ریشه خانوادگی داشه باشند. مطالعات نشان داده اند که اختلالات اضطراب می توانند حداقل تا حدی از یک یا هر دو والدین به فرزند منتقل شوند.

رویدادهای زندگی

مطالعات نشان داده اند که استرس شدید یا بلند مدت می تواند تاثیر فیزیکی بر سلول های عصبی مغز داشته باشند. این نوع استرس در جریان هایی که اطلاعات را از یک منطقه ذهن به منطقه دیگر انتقال می دهند، اختلال ایجاد می کند.

پژوهشی دیگر نشان داده است که افراد مبتلا به اختلالات اضطراب خاص در حقیقت با تغییرات ساختار مغز در مناطقی مشخص که خاطرات مرتبط با احساسات قوی را کنترل می کنند، مواجه هستند. افزون بر این، عوامل محیطی مانند تروما می توانند از قدرت ایجاد یک اختلال اضطراب در افرادی که حساسیت مادرزادی دارند، برخوردار باشند.


منبع- 25 مهر 1395
نمی دونم.من مضطرب نیستم.ولی خشم و غضب فراوان. در حد کوه آتشفشانbadtaste.با و جود این که به ظاهر معلوم نیست.همه منو میببنن فکر می کنن خیلی آرومم.من بیشتر اوقات تلاش می کنم آروم باشم.دد 80% موارد موفقم 20% دیگه نه.همین 20%هم نمیذارهه خوب شم.
ریشه ی خشم و عصبانیت, اضطراب و افسردگیه...
ترتیبشون اینجوری میشه 1- ترس و اضطرابConfused 2-افسردگی sad23-خشم وعصبانیت angry
#دکتر_هلاکویی men
من که اصن در حدی استرس دارم که حتی همون کاری که به خاطرش استرس دارمو نمیتونم انجام بدم!confused نمونه اش اینکه میخوام ترم دیگه مرخصی بگیرم، چون مطمئنم یه بلایی سر خودم میارم اونقد که میترسمlaughing3
اصن مشکل من ام اس نیست که...همین استرسه! اگه درست بشه شفا پیدا میکنم بخداSmile (52)
من گاهی اوقات استرسم رو خیلی خوب میتونم کنترل کنم و کاملا مهارش میکنم نمونش روز کنکور که همه استرس دارن
ولی گاهی اوقات اصلا نمیتونم حتی ی استرس کوچیک رو مدیریت کنم و کل زندگیم با همون استرس بهم میریزهDash2
من وقتی اسم اضطرابم میشنوم مضطرب میشمDash2
اصلا ریشه ی همه مریضیام استرسه
الانم چندروزه آرامبخش میخورم یه مقدار فکرم آروم شده
اصلا یک نتیجه ای که گرفتم اینه که من کلا مغزم معیوبه و نمیتونه استرس رو مدیریت کنه واسه همینم فکر میکنم باید تا اخر عمر دارو بخورمUnknown305320_JC_thinking
[
منم اضطراب رو تقریبا همیشه دارم . از وقتی ام اس تشخیص داده شد بهم قرص ضد افسردگی و اضطراب دادن ولی آنچنان که باید موثر نبوده. فکر میکنم وقتی میتونه موثر باشه که همه اطرافیانم و همه ملت بخورن !Smile (16)
منم فکر کنم ام اس و بخاطر استرس و دلشوره ی تقریبا همیشگی که داشتم پیدا شدهconfused2
صفحه ها: 1 2 3