وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس

نسخه کامل: بعد از خواندن این خبر دیگر قند و شکر نمی‌خورید!!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
محققان می‌گویند قندها می‌تواند بسیار مضرتر از چربی‌ها باشد.
چربی‌های غذایی برخلاف آنچه فکر می‌کنیم منشا چاقی و ابتلا به امراضی نظیر ناراحتی‌های قلبی‌عروقی و بیماری‌های حاد نیست بلکه در حقیقت قندها مسببان اصلی هستند.
در واقع قندها بر انسولین تاثیر می‌گذارد. قندها میزان انسولین را افزایش داده و سبب بروز دیابت می‌شوند. در ضمن قند فعالیت کبد را نیز افزایش می‌دهد و می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، برخی سرطان‌ها و بیماری‌های حاد را افزایش دهد. دلایل علمی زیادی وجود دارد که اثرات مضر مصرف زیاد قند و شکر را بر سلامت انسان نشان می‌ دهد. بسیاری از این شواهد، علمی و اثبات شده هستند و تردیدی درباره آن ها وجود ندارد.
موارد زیر فهرستی از اثرات ناخوشایند مصرف زیاد این دو ماده مضر، بر سلامت‌ است:

* دستگاه ایمنی بدن را تضعیف می‌کنند، در نتیجه دفاع بدن را در مقابل میکروب ها و عوامل بیماری زا کاهش می‌ دهند.

* خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهند.

* تری‌ گلیسرید خون را بالا می‌برند.

* کلسترول بد خون (LDL) و کل کلسترول را افزایش می‌دهند.

* کلسترول خوب خون (HDL) را پایین می‌آورند.

* در جذب کلسیم و منیزیم تداخل ایجاد می‌کنند. * در ایجاد استئوپروز (پوکی استخوان) نقش دارند.

* قند خون را بالا می‌برند، در نتیجه در ابتلا به دیابت موثرند.

* باعث ابتلا به چاقی می‌شوند.

* موجب پوسیدگی دندان ها می شوند.

* بیماری ‌های لثه را بدتر می‌کنند.

* ترشح اسید معده را افزایش می دهند.

* خطر بیماری‌ های التهابی روده را افزایش می دهند.

* با کمبود مس در بدن ارتباط دارند.

* احتمال چسبندگی پلاکت ‌های خون به یکدیگر را بالا می‌برند.

* با احتمال افزایش فشار خون، ارتباط جدی دارند.

* بر کار کلیه‌ ها تاثیر نامطلوبی دارند، در نتیجه باعث باقی‌ ماندن مایعات اضافی (ادم) در بدن می‌شوند.

* از علل ایجاد آلرژی غذایی هستند.

* سرعت تشکیل رادیکال‌ های آزاد در خون را افزایش می دهند.

* میزان چربی کبد را افزایش می دهند.

* با حالاتی مثل افسردگی، سردرد(میگرنی)، اضطراب، اختلال تمرکز و بیش فعالی، خصوصا در کودکان ارتباط دارند و مقدار آدرنالین خون کودکان (مرتبط با اضطراب) را بالا می‌برند.

* حملات افت قند خون را موجب می‌شوند.

* غذای اصلی سلول‌‌های سرطانی در بدن هستند. هر کدام از موارد بالا، حاصل سال‌‌ها تحقیقات پزشکی گوناگون است که قصد دارند باعث تغییر رفتار هر کدام از ما، برای حفظ سلامت ‌مان شوند.
حالا هی من بگم، گوش نکنیدwink2

عسل بخوریدlove51

من 3سال هست که لب به قند و شکر نزدمicon_biggrin
خوب من واسه داروها که می خورم مجبورم نخورم
یه دفعه ای برم بمیرم دیگه؟!
رطب بهترین جایگزین قنده! یه منبع غذایی کامل کامل و پرخاصیت تنها شیرینیه که دیابتی ها می تونن ازش استفاده کنند بدون اینکه تاثیری در قندشون داشته باشه!
راستی همکاری داشتم که سنش هم بالاست (پیرمرد). جوشهای خیلی بزرگی میزد و هر روشی برای درمان در پیش گرفته بود موثر نبود. جوشهاش همه بدنش بودند و خیلی آزارش میدادند.
متوجه شد که بخاطر قند و شکره. از وقتی قند و شکر نخورده کاملا خوب شده و هیچ مشکلی نداره.
میگن همونطور که پلاستیک در طبیعت تجزیه نمیشه، قند و شکر هم در بدن..
البته شکر قهوه ای که از نیشکر میگیرند عوارضش کمتره .ولی در مورد قند وشکری که تولید داخله وما استفاده میکنیم این عوارض رو باید بهش چند مورد هم اضافه کرد.اون ماد ه ای که برای سفید کردن قند استفاده میشه تو ایران بالاتر از حد استاندارد ریخته میشه .اینطور که میگن پودر استخوانه .اگه با این قند های حبه ای چای شیرین کنی میبینی روی چای یه سری ذراتی وایستاده که واقعا حال بهم زنه .روح اون جانوری یا بنده خدایی که پودر استخوانش تو چایته میاد جلوی چشتConfused
منم الان چند ماهي هست كه ديگه قند و شكر نمي خورم
جدا از وقتي خام گياهخواري مي كنم خيلي وضعيت بدنيم خوبه ها
مریم جان ( شفا یافته ) بیشتر عسلها کاملا طبیعی نیست و کمی تا قسمتی شکر قاطیشه.نمیدونم به زنبور میدن بخوره یا شکر رو میجوشونن و مخلوط با عسل میکنن.
ناهيد جون ورودي كندوها شكر ميزارن
بعد زنبور به جاي اينكه بره بگرده و از گياهان تغذيه كنه ،‌همون شكر و قند و مي خوره
من اكثرا اينجوري ديدم تو ييلاق
صفحه ها: 1 2 3