انجمن تخصصی ام اس سنتر

نسخه کامل: سردی پاها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
سردی پاها در MS به خصوص در انواع خفیف بیماری عارضه ای شایع است. تنظیم حرارت بدن یک فرآیند غیر ارادی است که تحت کنترل قسمتی از سیستم عصبی بنام سیستم خودکار قرار دارد. این سیستم اعمالی مثل ضربان قلب، تعریق، و اتساع مردمک چشم را نیز کنترل می کند.

ایجاد اتصال کوتاه در بین ارتباطات اعصابی که مسئول کنترل قطر عروق خونی اند و اعصابی که حس حرارت را انتقال می دهند مسئول ایجاد پای سرد است. این علامت (پای سرد) ممکن است آزار دهنده باشد ولی معمولا بی ضرر است. عروق پا اشکال ندارند و حس کم دما که باعث حس سردی می شود خطر ندارد. باید به بیمار تاکید شود که در پاهای سرد، مشکل سیستم عروقی وجود ندارد.

اغلب افرادی که این علامت را دارند جوان هستند و عروق خونی نرمال دارند. MS از بیماری های عروقی پیشگیری نمی کند و آنها را تشدید هم نمی کند. اختلال پاهای سرد در اثر بیماری عروقی با سایر افراد در سن مشابه تفاوتی ندارد پس باید آنها را در نظر داشت.

بهترین روش درمان پاهای سرد پوشیدن جوراب گرم، استفاده از پتو های خاص و سایر درمان های موضعی است.

وقتی که مشکل بسیار آزاردهنده شود برای کاهش علایم از نیاسین یا دارو های گشاد کننده عروق مانند پنتوکسی فیلین استفاده می شود.

از کتاب درمان های علامتی ام اس - دکتر سید مسعود نبوی
آره من همیشه که پاهام سرد میشن جوراب گرم پام میکنم، البته شایدم به ام اس ارتباطی نداشته باشه...
حالا مشکل من با سردی دستامهangel دست راستم اینقدر یخه که نمی تونم درست باش کار کنم آخه نمیشه که همیشه دستکش دستم کنم حالا جوراب یه چیزیconfused2
من همه مشکلاتم حل شده. تنها راه از بین بردن سردی دستها و پاها خوردن گرمی است. سردی بدن من در حد یخ زدگی بود که جوراب و پتو هم هیچ تاثیری نداشت. از سشوار برای گرم کردن استفاده میکردم و بقدری بدنم یخ زده بود که بعضی وقتها پام میسوخت اما تا وقتی گرم نمیشد متوجه نمیشدم. من با راهنمایی های استاد خدادای تغذیه ام را تغییر دادم و با داروهای گیاهی آقای ملکیان بهبودی کامل پیدا کردم. الان دمای بدنم کاملا عادی و حتی گرمتر از عادیست.
من از وقتي به ياد دارم دست و پام يخ زده بوده خيلي قبل تر از بيماري و الان. بعضي وقتها خيلي كلافه مي كنه آدم رو. فكر كنم من خيلي وقته مردم ولي خودم هنوز خبر ندارم.
بچه هاي چيزاي گرم بخورين فقط بپايين كه آتيش نگيرين ....[تصویر: fire.gif]
به چیزهای گرم خوردن نیست من بعضی وقتها اینقدر پاهام یخ می کنه که از سرما می سوزه ولی دکترم می گه هیچ راهی و چاره ای نداره . باهاش بساز
منم دقیقا !!! پاهام می شه یخ! اینقدر یخ که با جوراب پشمی هم گرم نمی شه
منم همیشه جوراب می بوشم
با تبریک سال نو
دوستان عزیز، جوراب پوشیدن که درمان نیست! توقع نداشته باشید که با یکبار یا یکروز گرمی خوردن دمای طبیعی پیدا کنید. حداقل باید یکسال رژیم غذایی تان را تغییر دهید. من مدتهاست که دیگر مشکلی ندارم. سردی پاهای من خیلی پیشرفت کرده بود و دستهایم هم حتی در تابستان یخ بود. اما الان دستهام که از دمای طبیعی گرمتر شده و پاهام هم دمای عادی داره.
چرا باور ندارید که تغذیه تاثیرگذاره؟! منهم از دکترم پرسیده بودم او هم گفت که تاثیری نداره اما امتحان کردم و تاثیر هم داشت.
اگر تغذیه تاثیری نداره پس چرا وقتی سرما میخورید خربزه نمیخورید!
خیلی از داروها خوراکی هستند و مواد غذایی مورد استفاده ما هم هر کدام خاصیتی دارند، ویتامینهایی دارند و اگر این علم را داشته باشیم که چگونه غذا بخوریم و خواص هر کدام را بدانیم هیچگاه بیمار نخواهیم شد.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع