امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکلات بیماران خاص پا بر جاست-دولت شانه خالی می‌کند
#1
Star 
مشکلات بیماران خاص پا بر جاست-دولت شانه خالی می‌کند
سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۱

امیدوار رضایی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به مشکلات بیماران خاص اظهار داشت: به نظر بنده در این زمینه باید بیمه‌ها کاملتر ورود کنند یعنی دولت طبق وظیفه اصلی خود در قانون اساسی (بر اساس اصل 29) که برعهده دارد باید برای هر ایرانی سلامت را برقرار کنند.

وی افزود: حال دولت می‌خواهد این هزینه را با اخذ مالیات انجام دهد یا اینکه حق بیمه بگیرد حتی از کسی که ندارد نگیرد. ولی نمی‌شود گفت که یکسری افراد که بیماری خاص دارند دولت آنها را رها کند تا NGOها هزینه‌ بیماری‌های خاص را تقبل کنند.

عمق بیمه‌ها کم است

رضایی ادامه داد: در حال حاضر موسسات خیریه و NGOهایی وجود دارد که به بیماران خاص کمک می‌کنند ولی مشکل اساسی که ما در بیمه داریم این است که عمق بیمه کم است البته درست است که از نظر سطح و کمیت زیاد است ولی عمق آن کم است و بسیاری از بیماری‌ها و خدمات را تحت پوشش قرار نمی‌دهند.

وی گفت: ما باید اینجا دست بگذاریم و به قانون برنامه پنجم توجه کنیم. ما نیز در مجلس هشتم به این مسئله را تاکید کردیم و بر این اساس 10 درصد هدفمندسازی یارانه‌ها که یکی از اهداف و محورهایش بیماران خاص است را برای معالجه و حتی پوشش دارویی آنان در قانون برنامه پنجم توسعه در بند ب ماده 34 آوردیم که مسئولان اجرایی باید اجرا کنند.

دولت در زمینه حمایت از بیماران خاص شانه خالی نکند
وی بیان کرد: به نظر بنده اداره NGOها باید با کمک‌های مردمی صورت گیرد و زیاد نباید از نظر مالی آنان را تأمین کنیم تا آنان نیز در جاهایی که دولت نمی‌تواند اقدام کند ورود کنند ولی دولت نباید در چنین مسئله‌ای شانه خالی کند زیرا اولویت نخست در دریافت خدمات درمانی در تمام بیماری‌ها، بیماران خاص هستند زیرا یک بیمار سرپایی در نهایت بهبود پیدا می‌کند اما یک بیمار خاص یک عمر با بیماری درگیر است.

عدالت در سلامت کشور مشکل دارد

رضایی درباره حل نشدن مشکل بیماران خاص خاطرنشان کرد: چون هنوز ما اولویت‌ها را در سیستم سلامت نداریم و نظام سلامت و همچنین عدالت در سلامت ما دچار مشکل است. در نهایت اولویت‌ها را تشخیص نداده‌ایم که توجه نخست باید بر روی چه بیماری‌هایی متمرکز شود. طبیعتاً بیماران خاص از اولویت‌دار ‌ترین بیماران هستند که باید به آنان توجه لازم شود.
 تشکر شده توسط : شهرزاد , mehdisalimi , reihane , ghaside
#2

عدم حمایت دولت از بیماران خاص
چهارشنبه ۱ شهريور۱۳۹۱

بیماران خاص با مشكلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌كنند. تحریم‌هایی هم كه بر كشورمان وارد شده باعث شده تا مشكلات این عده از بیمارن بیش از گذشته شود به‌گونه‌ای كه چندی قبل رئیس بنیاد امور بیماران خاص در نامه ای به دبیرکل سازمان‌ملل‌متحد، مشکلات جدی این بیماران را که ناشی از تحریم بانکی علیه ایران است، بر شمرده و خواهان اقدامی کارساز از سوی وی شده است. گذشته از مشكلات تحریمی كه باعث كمبودهایی برای این بیماران شده است، كم‌كاری شركت‌های بیمه گر و مشخص نبودن اولویت‌های درمان در سیستم سلامت كشورباعث شده تا مشكلات عدیده‌ای فراروی این بیماران باشد. دكتر امیدوار رضایی، عضو هیات‌رئیسه مجلس هشتم با اشاره به این نكته كه دولت برای حمایت از بیماران خاص نباید شانه خالی كند،‌می‌گوید:‌ علت حل نشدن مشكل بیماران خاص آن است كه اولویت‌ها در سیستم سلامت مشخص نیست و عدالت در سلامت كشور مشكل دارد.

به نقل از تهران امروز ؛ كم كاری بیمه‌ها موضوع دیگری است كه رضایی به آن اشاره كرده و می‌گوید:‌ در این زمینه باید بیمه‌ها کامل‌تر ورود کنند یعنی دولت طبق وظیفه اصلی خود در قانون اساسی (براساس اصل 29) که برعهده دارد باید برای هر ایرانی سلامت را برقرار کنند. وی تاكید می‌كند: حال دولت می‌خواهد این هزینه را با اخذ مالیات انجام دهد یا اینکه حق بیمه بگیرد حتی از کسی که ندارد نگیرد. ولی نمی‌شود گفت که یکسری افراد که بیماری خاص دارند دولت آنها را رها کند تا NGOها هزینه‌ بیماری‌های خاص را تقبل کنند. رضایی با اشاره به فعالیت سازمان‌های مردم نهاد و موسسات خیریه در زمینه كمك به بیماران خاص می‌گوید:‌ مشکل اساسی در حال حاضر موضوع بیمه است چرا كه عمق بیمه کم است و بسیاری از بیماری‌ها و خدمات را تحت پوشش قرار نمی‌دهند.

وی تاكید می‌كند: ما باید به قانون برنامه پنجم توجه کنیم. در مجلس هشتم نیز به این مسئله تاكید شد و بر این اساس 10 درصد هدفمندسازی یارانه‌ها که یکی از اهداف و محورهایش بیماران خاص است را برای معالجه و حتی پوشش دارویی آنان در قانون برنامه پنجم توسعه در بند ب ماده 34 آوردیم که مسئولان اجرایی باید اجرا کنند. وی می‌گوید: به‌نظر بنده اداره NGOها باید با کمک‌های مردمی صورت گیرد و زیاد نباید از نظر مالی آنان را تأمین کنیم تا آنان نیز در جاهایی که دولت نمی‌تواند اقدام کند ورود کنند ولی دولت نباید در چنین مسئله‌ای شانه خالی کند زیرا اولویت نخست در دریافت خدمات درمانی در تمام بیماری‌ها، بیماران خاص هستند زیرا یک بیمار سرپایی در نهایت بهبود پیدا می‌کند اما یک بیمار خاص یک عمر با بیماری درگیر است. رضایی درباره حل نشدن مشکل بیماران خاص خاطرنشان می‌كند: چون هنوز ما اولویت‌ها را در سیستم سلامت نداریم و نظام سلامت و همچنین عدالت در سلامت ما دچار مشکل است. در نهایت اولویت‌ها را تشخیص نداده‌ایم که توجه نخست باید بر روی چه بیماری‌هایی متمرکز شود. طبیعتا بیماران خاص از اولویت‌دار ‌ترین بیماران هستند که باید به آنان توجه لازم شود.

بیمه تنها مُسکن دردهای بیماران خاص

محمد جواد نظری مهر، عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز با انتقاد از اجرایی نکردن پوشش بیمه‌ای بیماران خاص در کشور می‌گوید: پوشش بیمه‌ای این بیماری‌ها هم مانند همه بخش‌های دیگر با مشکلات زیادی روبه‌روست؛ از این‌رو سازمان‌های بیمه‌گر باید برای افزایش حمایت‌ها از این قشر تلاش کنند. وی با بیان اینکه در چند سال اخیر آمار بیماران سرطانی و خاص در کشور رشد زیادی داشته است، تصریح می‌كند: متاسفانه به‌علت نبود حمایت از سوی دستگاه‌های اجرایی و حمایتی، این قشر از جامعه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند. نماینده مردم کردکوی، بندر گز و بندر ترکمن در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اجرایی نکردن پوشش بیمه‌ای بیماران خاص در کشور، می‌گوید: پوشش بیمه‌ای این بیماری‌ها هم مانند همه بخش‌های دیگر با مشکلات زیادی روبه‌روست؛ از این‌رو سازمان‌های بیمه‌گر باید برای افزایش حمایت‌ها از این قشر تلاش کنند. وی با مد نظر قرار دادن افزایش اعتبارات بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در بودجه سال ۹۱ ، یاد‌آور می‌شود: در بودجه ۹۰ اعتبار اختصاص یافته به این بخش حدود ۱۱۰ میلیارد تومان بوده که خوشبختانه این اعتبارات در بودجه ۹۱ به حدود ۲۲۰ میلیارد تومان ارتقا یافت. این نماینده مجلس نهم، با اشاره به مشکلات بیماران خاص و صعب‌العلاج در رابطه با تامین دارو و تجهیزات پزشکی، می‌گوید: با توجه به اینکه تعداد بیماران صعب‌العلاج رو به افزایش است؛ دولت باید اقدامات و برنامه‌ریزی خود را دوچندان کند تا بتواند تنها گوشه‌ای از مشکلات این بیماران را کاهش دهد. وی با تاکید بر اینکه سهم بیمه‌ از هزینه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج باید افزایش پیدا کند؛ تاكید می‌كند: مسئولان به‌ویژه سازمان‌های بیمه‌گرباید با برنامه‌ریزی، طرح‌های حمایتی از اینگونه بیماران را گسترش دهند.

 تشکر شده توسط : شهرزاد , reza_akrami_a
#3
سلام
تو این مملکت مسئولین از زیر بار کدوم مسئولیتشون شونه خالی نمیکنن که زیر بار حل مشکلات بیماران خاص شونه خالی نکنن؟Huh
شاه کلید خوشبختی و تموم موفقیتا خود رو دوست داشتنهicon_questionعاشقونه خودتونو دوست داشته باشین.love28
#4
وزارت بهداشت در جهت کاهش مشکلات بیماران صعب العلاج تلاش کند
دوشنبه ۶ شهريور 1390

عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس٬ با اعلام اینکه وزارت بهداشت باید در جهت کاهش مشکلات بیماران خاص و صعب‌العلاج تلاش کند٬ گفت: وزیر بهداشت درباره عملکرد این وزارتخانه و دولت در رابطه با حمایت از اینگونه بیماران توضیح دهد.

محمدجواد نظری‌مهر با بیان اینکه در چند سال اخیر آمار بیماران سرطانی و خاص در کشور رشد زیادی داشته، گفت: متأسفانه به‌علت نبود حمایت از سوی دستگاههای اجرایی و حمایتی٬ این قشر از جامعه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند.وی با اشاره به مشکلات بیماران خاص و صعب‌العلاج در رابطه با تأمین دارو و تجهیزات پزشکی٬ افزود: با توجه به اینکه تعداد بیماران صعب‌العلاج رو به افزایش است، دولت باید اقدامات و برنامه‌ریزی خود را دوچندان کند تا بتواند تنها گوشه‌ای از مشکلات این بیماران را کاهش دهد.نظری ‌مهر با تأکید بر اینکه باید سهم بیمه‌ از هزینه بیماریهای خاص و صعب‌العلاج افزایش پیدا کند٬ اعلام کرد: مسئولان متأسفانه هیچ توجهی به مشکلات این‌گونه بیماران ندارند.
به نقل از مهر ؛ وی با مد نظر قرار دادن اعتراضات مسئولان سازمان مرتبط با بیماریهای خاص درباره کمبود اقلام دارویی در کشور٬ یاد‌آور شد: بر اساس گزارش اخیر وزیر بهداشت٬ هم‌اکنون در رابطه با توزیع داروهای خاص هیچ مشکلی در کشور نیست.عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه وضعیت کنونی توزیع داروهای خاص٬ ریشه در مشکلات نقل و انتقالات دارد٬ افزود: بر اساس گزارشات انجام شده هم‌اکنون کمبود دارو در کشوروجود ندارد بلکه یکی سری تحریمها از سوی کشورهای غربی وجود است که در این زمینه تاثیر گذار بوده اما باید بدانیم که با توجه پیشرفتهای کشور در حوزه دارو روز به روز این مشکلات کاهش یافته و حل می‌شود.وی با اعلام اینکه وزارت بهداشت باید سعی در کاهش مشکلات بیماران خاص و صعب‌العلاج داشته باشد٬ گفت: به طور حتم وزیر بهداشت باید درباره عملکرد این وزارتخانه و دولت در رابطه با حمایت از این‌گونه بیماران توضیح دهد.
 تشکر شده توسط : Pooya.N
#5
فشار هزینه های درمان بر دوش مردم
سه شنبه ۱۴ شهريور 1391


گروه دانش و سلامت - فتانه انفرادی:
فشار هزینه‌های درمان بردوش مردم سنگینی می‌کند به همین دلیل افراد تا هنگامی که به بیماری سختی مبتلا نشوند کمتر به‌دنبال انجام آزمایش‌های دوره‌ای برای تأمین سلامت خود هستند.

هزینه‌های زیاد درمان به‌ویژه قشر کم درآمد و آسیب‌پذیر جامعه را بیش از پیش نگران کرده است اما به‌رغم این مهم، ظاهرا هیچ فرشته نجاتی وجود ندارد تا راهی و راهکاری بیندیشد که وضعیت سلامت و درمان در کشور بهبود و ارتقا یابد. گویی حل مشکلات حوزه درمان و سلامت مردم به سریالی شبیه شده که هر سال بدون هیچ نوآوری و راهکاری برای بهترشدنش، تکرار می‌شود و جالب است که بازیگران اصلی این سریال دولتمردان و مسئولان حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور هستند که صدای مردم را می‌شنوند اما دریغ از یک حرکت اصولی و راه‌حل نهایی برای رفع مشکلات مردم.

به‌راستی چرا باید سرانه سلامت در ایران نسبت به همسایه‌های فقیر خود هم پایین‌تر باشد؟ آیا بحث عدالت اجتماعی درحوزه بهداشت رعایت شده است؟ آیا به حوزه سلامت در دولت عدالت‌محور، نگاه عادلانه شده است؟

دکتر حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در این زمینه به همشهری گفت: سرانه درمان در ایران بسیار پایین‌تر از کشورهای دیگر است و دلیل این مسئله آن است که دولتمردان دید سلامت‌محور ندارند و به همین دلیل است که در بودجه‌های پیش‌بینی‌شده هیچ‌گاه بودجه سلامت، جزو چهار اولویت اول نیست.

او افزود: از لحاظ سرانه سلامت، اختلاف ایران با کشورهای اروپایی بسیار زیاد است.سرانه سلامت درایران چیزی حدود 700دلار است درحالی‌که در برخی از کشورهای اروپایی و آمریکایی این رقم به حدود 10هزار دلار هم می‌رسد.دکتر شهریاری خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد آن است که سبد بودجه در زمینه سرانه سلامت، سبد قابل توجهی نبوده است؛ به‌عبارت بهتر، سرانه سلامت و درمان از ابتدا اصولی بسته نشده است به‌طوری که حتی تا چند سال قبل، سرانه درمان روستائیان یک چهارم تا یک‌پنجم سرانه درمان شهرنشینان بود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای حل این مشکل، منابعی در قانون پنجم توسعه پیش‌بینی شد اما متأسفانه دولت پرداخت نکرد و نتیجه آن است که به وضوح دیده می‌شود و فشار هزینه‌های درمان همواره بر دوش قشر آسیب‌پذیر، متوسط و روستایی که دولتمردان شعار حمایت از آنها را می‌دهند سنگینی می‌کند.وی افزود: به‌رغم آنکه در برنامه چهارم و پنجم توسعه پیش‌بینی شده است که سهم مردم از پرداخت هزینه‌ها باید به 30درصد برسد اما همچنان این مردم هستند که حدود 70درصد از هزینه‌های درمان را می‌پردازند.

دکترشهریاری خاطرنشان کرد: درحال حاضر با توجه به افزایش هزینه‌ها و اینکه دولت از شش هزار میلیارد تومان، هنوز یک ریال را پرداخت نکرده است، این نگرانی وجود دارد که سهم مردم از پرداخت هزینه‌ها از 70درصد هم بیشتر شود.رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: دولت دررابطه با عدم‌پرداخت 6هزارمیلیارد تومان، می‌گوید که 60هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از افزایش حامل‌های انرژی را کسب نکرده است که 10درصد آن یعنی 6هزارمیلیارد تومان را پرداخت کند.

اما بحث ما این است که چون در قانون برنامه پیش‌بینی شده که 10درصد درآمدخالص هدفمندشدن یارانه‌ها را بپردازد ولو اینکه 30هزارمیلیارد تومان هم درآمد کسب کرده باشد، دولت موظف است 10درصد آن را پرداخت کند و این درحالی است که دولت تاکنون حتی یک ریال هم پرداخت نکرده است.دکترشهریاری افزود: این مسئله نارضایتی مردم را به‌ویژه دربیمارستان‌های دولتی که اغلب مراجعان آنها را قشر آسیب‌پذیر و کم‌درآمد جامعه تشکیل می‌دهند، به‌دنبال داشته است.

دکتر حسن تأمینی، نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز به همشهری گفت: سرانه سلامت در ایران نسبت به استانداردهای جهانی بسیار پایین است به‌طوری که درحال حاضر با تلاش‌های انجام شده سرانه سلامت از شش هزارتومان به 12هزارتومان رسیده است.وی با بیان اینکه سرانه سلامت در ایران از بسیاری کشورهای آسیایی هم پایین‌تر است، گفت: کشورهایی مثل هندوستان، پاکستان و حتی افغانستان هم از ما بهتر عمل کرده‌اند و به همین دلیل هم است که در ایران فشار هزینه‌های درمان بر دوش مردم سنگینی می‌کند.


منبع : همشهری آنلاین
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
 تشکر شده توسط : امير ريما , reza_akrami_a , sooorooosh
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ارائه خدمات هوشمند به بیماران ام اس محمود 41 33,280 2019/06/02, 08:29 AM
آخرین ارسال: parisaa
  بودجه بیماران خاص کاهش یافت nahid 3 2,159 2019/01/03, 01:38 PM
آخرین ارسال: minas
  راه‌اندازی شبکه مراکز جامع خدمات بیماران خاص nahid 0 1,394 2018/11/12, 06:15 PM
آخرین ارسال: nahid
  درمان بیماران ام-اس در پژوهشگاه رویان محقق خواهد شد hamdam 22 19,412 2018/10/12, 06:38 PM
آخرین ارسال: kohedard
  بیماران خاص نگران دارو نباشند nahid 0 1,829 2018/07/24, 07:35 PM
آخرین ارسال: nahid
  حمایت بیمه ای بیماران ام اس nahid 0 1,956 2018/01/17, 06:34 PM
آخرین ارسال: nahid
  رایزنی مجلس با وزارت بهداشت برای تعیین تکلیف هزینه های درمانی بیماران خاص nahid 0 1,985 2017/12/14, 06:46 PM
آخرین ارسال: nahid
  ورود جلیقه های خنک کننده ویژه بیماران MS به بازار yummy 66 40,282 2017/02/14, 07:58 PM
آخرین ارسال: pesareshoja_ir71
  مشکل اصلی و خاص بیماران «ام.اس»، مشکل بیمه آن‌هاست paeazan 3 4,703 2016/04/18, 11:54 AM
آخرین ارسال: بابک ابو علی زاده
  همایش بیماران ام اس rashvand-cinnagen 0 2,214 2016/03/09, 03:30 PM
آخرین ارسال: rashvand-cinnagen



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست